Sport

Fotbaliștii focșăneni au câștigat acasă meciul din prima etapă a returului | CSM Focșani 2007 – Ozana Târgu Neamț 4-1 (2-1)

Ziarul de Vrancea
8 mar 2020 1692 vizualizări

Meciul s-a  disputat sâmbătă 7 martie 2020 pe stadionul Milcovul din Focșani și a contat pentru etapa -I-a a returului seriei I liga a III-a la fotbal

Fotbal, Liga a III-a – CSM Focșani 2007 – Ozana Târgu Neamț 4-1 (2-1)

Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru, Munteanu, Panaite, Riza – Costin, Adăscăliței (57 Pădineanu), Stancu, Manu (69 Stoica) – Taciuc (Petre) – Jurj (80 Zabun).

În prima etapă a returului Ligii a III-a, Seria I, CSM Focșani 2007 a dispus

astăzi, 7 martie, pe stadionul Milcovul, de Ozana Târgu Neamț, cu 4-1 (2-1). Au marcat pentru gazde Manu, în minutul 5, Jurj, în minutul 17, Costin, în minutul 68 și Panaite, în minutul 86. Golul oaspeților a fost înscris în minutul 40 de Mateiciuc.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Ce s-a întâmplat în celelalte meciuri ale primei etape a returului sezonului fotbalisitc 2019/20 în seria I-a Liga a III-a

 

Bomba a explodat la Liesti !

In prima etapa a returului campionatului 2019 - 2020, surpriza s-a produs în comuna galateana de lângă renumitul han de la Conachi.

Foresta Suceava, candidata la promovare in L 2, antrenata de Petre Grigoraș, vedea pe tabela din Liesti, la un moment dat, un scor de parca nu ar fi făcut deplasarea in judetul Galati, 3 - 0 !

Cutremurul de la Liesti s-a simțit în toată seria I din L 3, încât unii colegi de breaslă intrebau:

"Atat de prost joaca Foresta ?"

Nu stim cat de prost a jucat Foresta, dar trebuie remarcată echipa lui Ionuț Niculcea, cu fostul căpitan al Focsaniului pe teren, Stefan Lupu, care a facut șah mat echipa galben - verzilor suceveni.

A doua mare surpriză a fost tot la tara, la Miroslava, unde Ceahlăul Piatra Neamț a plecat fără nici un punct. Acum si colegii de presa de la Piatra Neamt comenteaza maniera arbitrajului de care au avut parte in comuna de la marginea Iasiului. Focsaniul a fost sancționată neregulamentar in tur cu un penalty vazut numai de arbitru in minutul 84, la ultima fază de joc, cand scorul era 1 - 1, dar trebuiau să câștige gazdele. Si asa vor mai păți si altii in comuna ieșeană.

A treia surpriza, putin mai mică, a fost la Radauti, unde vasluienii de la Husi au plecat cu un punct un sacul de mingi.

Bomba bombelor a fasait pana la explozie, doar pana la pauza. Pascaniul, lanterna roșie, a condus Otelul la Galati, cu 1 - 0 la pauză ! Dar, după ce si-au adus aminte ca au facut cantonamentul în Spania, otelarii au dat 3 goluri în repriză a doua in poarta Pascaniului.

Așadar, judetul Galati, a avut cele mai multe evenimente in prima etapa a returului. Din cele trei echipe galatene din seria I, au rămas doar două, Universitatea Dunarea de Jos Galati, coborând ancora si părăsind L 3, cu un efect dur, dezafiliera de la FRF. Liestiul baga Foresta in sedinta si sa vedem cine va răspunde pentru dezastrul din prima etapa a returului. Demisia e cuvantul care a început să fie folosit la Foresta dupa acest soc.

Aerostar rămâne în vârf, în poziția de pe Titanic, în picioare, cu brațele lateral, în vârful vaporului, văzând primii pământul. Focsaniul, care a fost aisbergul mic din tur, pentru aviatori, a început cu revanșa fata de echipa ambitiosului Daniel Zavati, de la poalele Cetății Neamțului, 4 - 1.

Somuz, mai răsucește cuțitul în rană, 2 - 0 cu CSM Bacău, echipa cu terenul mlastina si le mai da un brânci spre L 4.

Iata rezultatele oficiale din etapa a XVI-a:

Somuz Falticeni - CSM Bacău 2 - 0

Aerostar Bacău - FC Botoșani II 3 - 1

CSM 07 Focsani - FC Ozana Tg. Neamt 4 - 1

FC Miroslava - Ceahlăul Piatra Neamț 1 - 0

Otelul Galati - CSM Pascani 3 - 1

KSE Tg. Secuiesc - U Dunarea Galati 3 - 0

Sporting Liesti - Foresta Suceava 3 - 1

Bucovina Radauti - Husana Husi 1 - 1

Clasamentul seriei I după et. a XVI-a:

1 - Aerostar Bacău 42 pc.

2 - Foresta Suceava 35 pc.

3 - Ceahlăul P. Neamt 33 pc.

4 - Bucovina Radauti 32 pc.

5 - CSM 07 Focsani 30 pc.

6 - Oțelul Galați 30 pc.

7 - FC Miroslava Iasi 29 pc.

8 - FC Ozana Tg. Neamt 23 pc.

9 - Somuz Falticeni 20 pc.

10 - Sporting Liesti 19 pc.

11 - KSE Tg. Secuiesc 17 pc.

12 - Husana Husi 17 pc.

13 - FC Botoșani II 16 pc.

14 - U Dunarea de Jos 10 pc. (retrasa)

15 - CSM Bacău 9 pc.

16 - CSM Pascani 0 pc.

Etapa viitoare, a XVII-a, care se va juca sâmbătă, 14 martie 2020, de la orele 15.00, Focsaniul va juca în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț.În cazul unei victorii echipa de fotbal CSM Focșani 2007 ar putea urca pe podium.

Text informații:Sportuldevrancea Focsani


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.