Sport

Final Four Cupa României la handbal masculin se va juca la Focșani în perioada 9-10 martie 2019

Ziarul de Vrancea
21 dec 2018 3761 vizualizări

Final Four Cupei României la handbal masculin se va juca la Focșani, în perioada 9-10 martie 2019.
Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 vor juca cu SCM Politehnica Timișoara. În cealaltă partidă se vor întâlni echipele Steaua și Dinamo, București.

Echipele care vor disputa Final Four-ul Cupei României (9-10 martie 2019) sunt Steaua București, SCM Poli Timișoara, Dinamo București și CSM Focșani. Faza finală se va desfășura pe o perioada de trei zile.Localitatea unde se vor disputa jocurile din cadrul fazei finale a Cupei României a fost stabilită vineri 21 decembrie 2018 în urma tragerii la sorți.După această tragere la sorți s-a stabilit că Final Four Cupei României la handbal  masculin se va juca în sala sporturilor din Focșani în perioada 9-10 martie 2019.

Conform precizărilor apărute pe contul de facebiik CSM Focșani 2007 oficial,astăzi, 21 decembrie, la sediul FRH a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea locului de disputare a jocurilor turneului final al Cupei României. Sorții au decis: Final Four-ul va fi organizat de CSM Focșani 2007. Biletul cu numărul 1 a fost extras pentru echipa Focșaniului de directorul Viorel Ciubotaru care comunicase cu o zi mai devreme opțiunea clubului pentru găzduirea turneului final care va fi în zilele de 9 și 10 martie 2018.

Iată și postarea pe contul de facebook a primarului Focșaniului Cristi Valentin Misăilă în legătură cu acest subiect:

”O nouă veste bună pentru iubitorii handbalului vrâncean

Turneul Final Four al Cupei României „Fan Curier” la handbal masculin, sezonul 2018 - 2019, se va desfășura în premieră, în Sala Polivalentă din Focșani, în luna martie a anului viitor.

Așa cum mi-am exprimat dorința încă de ieri, aceea că vom face tot posibilul ca turneul final să aibă loc la Focsani, iată că astăzi, Federația Romana de Handbal și-a dat acordul ca orașul nostru să găzduiască Final Four competiției.

Așadar, în luna martie a anului viitor, vom avea la Focșani un regal handbalistic, cu participarea unor echipe precum Steaua București, Dinamo București, Politehnica Timișoara și bineînțeles CSM 2007 Focșani.”

Citiți și:CSU Craiova – CSM Focșani 23-34 (11-19) | Dezondământ previzibil în ultimul sfert de finală al Cupei României la handbal masculin


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.