Sport

FCSB încă mai speră

Ziarul de Vrancea
8 apr 2019 504 vizualizări

Cu victoria împotriva OSK Sepsi, elevii lui Mihai Teja s-au apropiat la trei puncte de liderul Ligii I, CFR Cluj

Cu meciurile de ieri, s-a încheiat și etapa a IV-a în play-off-ul zilei precedente. Mai întâi, a fost demonstrația de forță realizată de FC Viitorul la Giurgiu, 4-1 cu Astra, formație din care au lipsit mulți titulari: Ianis Hagi a fost menajat de tatăl său, pe post de play-maker a trecut experimemtati; Eric de Oliveira, iar ultimul talent scos la iveală de Hagi senior a fost chiar fiul lui Ionel Ganea, George, care la al doilea meci al său în Liga I, a marcat de două ori, în minutele 21 și 70: Carlo Casap înscris golul al doilea (’29) și a contribuit la ultimul gol al lui Ganea, iar cel de-al treilea (’60) poartă semnătura lui Eric, care, bine sevit de Ciobanu a profitat de bâlba portarului Lazar. Și totuși, cel mai frumos gol a fost cel marcat de Astra, în min. 34, când controversatul Denis Alibec a reușit un slalom de jumătate de teren prin apărarea astrală și nu s-a mai oprit decât în poartă. În min. 38, Romario Pires (Astra) a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

În ultimul meci, pe Arena Națională, FCSB a prestat o repriză foarte slabă și una mai bunicică și a învins pe Sepsi Sfântu Gheorghe cu 2-0. În prima, cele mai mari ocazii le-au avut covăsnenii, care au și înscris în min. 39, prin Tandia, gol anulat pentru ofsaid. Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat, în min. 18. El a fost înlocuit cu Moruțan, care a fost schimbat la pauză. Golurile au fost marcate de Gnohéré (’51 – penalty obținut de Coman, la o intervenție a lui Viera) și Coman (’59, după o combinație cu Dennis Man. Coman a avut și o șansă de a realiza dubla (’77), dar mingea a lovit bara din șutul său.

Tehnicianul echipei Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat luni seară, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-2, că a avut probleme de lot înaintea acestui joc, dar aceasta nu este o scuză. El a menționat că în prima repriză Sepsi a jucat de la egal la egal cu FCSB. “Am avut probleme înainte de joc, Vașvari s-a accidentat, am avut și alți jucători accidentați, dar asta nu este o scuză, mi-am dorit foarte mult să câștigăm. Am făcut o primă repriză bună, n-am fost cu nimic inferiori FCSB, dar repriza a cei de la FCSB au reușit să marcheze. Sunt foarte supărat”, a spus antrenorul oaspeților, Eugen Neagoe. Tehnicianul FCSB, Mihai Teja, și-a felicitat elevii pentru atitudine. “Toate meciurile din play-off sunt grele. Sepsi e o echipă care joacă un fotbal bun. Dacă dădeam gol poate mai devreme altfel erau lucrurile. Până la urmă a fost bine. Vreau să felicit jucătorii pentru joc, atitudine și mergem mai departe. Mă bucură atitudinea celor care intră de pe bancă. Sunt mulțumit pentru că cei de pe bancă își doresc foarte mult. Felicit jucătorii pentru victorie”, a afirmat Teja.Conform directorului sportiv al FCSB, Mihai Stoica, Mihai Pintilii are o leziune fibrilară “gradul unu spre gradul doi. Dacă vreți, vă pot spune și dimensiunile. Deci, trei săptămâni sau o minune!”, a spus Stoica.

Asffel, FCSB s-a apropiat la trei puncte de liderul CFR Cluj, echipă pe care o va întâlni. duminică seară, în deplasare.

Clasament play-off: 1. CFR – 37 p (5-1); 2. FCSB – 34 p (8-4); 3.Craiova – 30 p (4-3); 4. Viitorul – 26 p (6-3); 5. Astra – 21 p (1-8); 6. Sepsi – 20 p (1-6). Etapa viitoare (13-15 aprilie): FC Viitorul – CSU Craiova (sâmbătă. ora 21:30), CFR Cluj – FCSB (duminică, 21:00), Sepsi Sfântu Gheorghe – Astra Giurgiu (luni, 20:30).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.