Sport

Echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007 înfrângere în deplasare la Liești în etapa nr 16 a actualulul sezon

Ziarul de Vrancea
10 mar 2024 1383 vizualizări

CS Sporting Liești- CSM ​Focșani 2007: 1-0 (0-0) în etapa nr 16 din seria 2 liga a III-a la fotbal seniori sezonul competițional 2023/24.Meciul de fotbal s=a disputat sâmbătă, 9 martie 2024, pe Stadionul Comunal din Liești.Golul gazdelor a fost marcat din penalty, în min. 86, de Adrian Grigoraș.

 

Echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007 a jucat în meciul de sâmbătă 9 martie 2024 de la Liești în următaorea formulă:

Niczuly - Săpunaru, Ciopa, Marku, Tamași, Perju, Mihart (D. Toader), Toba, Enache (Zaharia), Gorovei (Tchassem), Ciobanu (cpt.) (Dănăilă).

Rezerve neutilizate: Preda - Negoiță, A. Dumitru, Ungurianu, Mazilu.

Antrenor principal: Octavian Grigore

Antrenor secund: Adrian Senin

Antrenor portari: Constantin Bădan

Delegat: Gheorghe Căldare

Pe primul loc al Seriei a 2-a se află Metalul Buzău cu 40 de puncte, pe locul secund este CSM Focșani 2007 cu 36 de puncte, iar pe locul 3 urcă CS Sporting Liești cu 29 de puncte.

Pe locul 4 se află CSM Râmnicu Sărat cu 28 de puncte.

Declarație președintelui executiv al secției de fotbal, Costel Lazăr, după partida CS Sporting Liești- CSM ​Focșani 2007: 1-0 (0-0):,,Clar că este un rezultat nemeritat, după aspectul jocului.Cînd irosești ocazii singur cu portarul, fotbalul se răzbună.Și mai ales cînd domini, dar nu reușești să înscrii!Trebuie să trecem peste orice probleme și să mergem înainte!"

Următorul meci al echipei de fotbal seniori CSM Focșani 2007 (etapa a 17-a) se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Brăila, în compania formației Dacia Unirea Brăila.

Citiți și :Rezultatele complete ale meciurilor etapei nr 16 din seria 2 liga a III-a, sezonul 2023/24

Citiți și Clasamentul seriei 2 liga a III-a, sezonul 2023/24 după disputarea a 16 etape 

Citiți și :Meciurile etapelor nr 17 și 18 din seria 2 liga a III-a, sezonul 2023/24

Citiți și: Primarul Cristi Valentin Misăilă solicită demisia antrenorului principal al echipei de fotbal CSM Foșani 2007 în urma eșecului înregistrat în meciul de la Liești de sâmbătă 9 martie 2024

 „.Un nou rezultat dezamăgitor pentru echipa noastră de fotbal care a pierdut astăzi cu 1-0 meciul din deplasare cu Sporting Liești.

Noi am creat toate condițiile pentru ca echipa să promoveze în eșalonul secund însă am încredere că în actuala formulă acest lucru nu se va întâmpla!

În cea mai accesibilă serie din ultimii ani, fără echipe cu pretenții, avem deja 4 înfrângeri! Nu mai putem aștepta alte umilințe!

Dacă are decență și își dorește ca echipa să promoveze, atunci Octavian Grigore va trebui să își dea demisia din funcția de antrenor principal!

Totodată, Comitetul Director ar trebui să solicite, în regim de urgență, președintelui executiv Costel Lazăr, un raport detaliat despre cauzele acestor eșecuri și soluțiile concrete pentru ca echipa noastră de fotbal să aibă un parcurs victorios!”-Cristi Valentin Misăilă

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.