Sport

După ce au condus autoritar în repriza a doua, handbaliștii focșăneni câștigă doar la un gol meciul cu CSM Bacău

Ziarul de Vrancea
8 nov 2019 1801 vizualizări

CSM Focșani 2007-CSM Bacău: 23-22(12-11), vineri 08 noiembrie 2019, seara, în sala sporturilor din Focșani, meci disputat în Liga Națională Masculină de Handbal(LNMH)

Înregistrarea integrală a meciului de handbal, CSM Focșani 2007-CSM Bacău, disputat vineri 08 noiembrie 2019 începând cu ora 18:30, în sala sporturilor din Focșani, poate fi urmărită în VIDEO de mai jos-VIDEO:Iordache Virgil

La Focșani, cele două CSM-uri vecine au mers cap la cap timp de 39 de minute, după care gazdele au înscris de patru ori la rând și au dus scorul la 20-15 în minutul 48. Diferența a crescut la 23-17 în minutul 53, însă băcăuanii au revenit și au marcat patru goluri consecutive. Cu 18 secunde înainte de final, Huta a scăpat pe contraatac, Marijanac l-a faultat și a fost descalificat, iar Drăgan a transformat aruncarea de la 7 metri acordată. Vrâncenii au gestionat bine finalul, obținând o victorie prețioasă, chiar dacă adversarii s-au apărat avansat.

CSM FOCȘANI 2007-CSM BACĂU 23-22 (12-11) Arbitri: Theodor Șerbu / Andrei Vasilescu

Focșani: Cloșcă, Marocico – Miroiu 7, Sladic 5, Pătru 3, Eros 3, Mocanu 2, Țuțu 1, Hrimiuc 1, Marijanac 1, Rață, Popovici, Nuțu. Antrenor: Dalibor Cutura.

Bacău: Freiwald, Crăciunescu – Tărîță 7, Crnoglavac 4, Drăgan 3, Păunică 2, Serhel 2, M. Cotinghiu 1, Huta 1, Gal 1, Anton 1, Tîrzioru, Sadovyi, Bologa. Antrenor: Adrian Petrea.

Vionați și interviuri cu antrenorii celor două formații după terminarea meciului-VIDEO-Iordache Virgil

Clasamnetul  Ligii Naționale Masculine de Handbal(LNMH)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.