Sport

Deschiderea ediției 2023 a circuitului Vrancea Trophy

Ziarul de Vrancea
8 mai 2023 991 vizualizări

Prin intermediul unui comunicat de presă sunt făcute publice amănunte referitoare la deschiderea celei de-a XVI-a ediții a circuitului Vrancea Trophy. Conferința de presă inaugurală a acestui nou sezon va avea loc luni, 08.05.2023, în Sala Mare a Consiliului Județean Vrancea, începând cu orele 11:00. Citiți în continuare conținutul integral al comunicatului de presă făcut public de organizatorii ediției 2023 a circuitului Vrancea Trophy. 

Vrancea Trophy, aflat în acest an la a XVI-a ediție este, la 2 decenii de la inițierea sa de către iubitul Profesor și Antrenor Emerit al Tenisului, Cetățean de Onoare al Municipiului Focșani - George Bucuroiu, este cea mai importantă suită de întreceri sportive din județul nostru. Eveniment de tradiție și de importantă notorietate în lumea tenisului la nivel național și internațional în toți acești ani, Vrancea Trophy generează un semnificativ impact atât asupra sportului și a practicanților săi, asupra educației noii generații cât și a sectorului economic și a turismului vrâncean.

De la ediție la ediție, Vrancea Trophy înseamnă mai mult, fiind vorba despre tenis și sport, dar și despre un mod de viață sănătos, activ și echilibrat, despre susținerea practicării activităților sportive ale copiilor împreună cu părinții, despre cooperare și competitivitate, despre promovarea și susținerea tinerilor cu calități deosebite prin pregătiri centralizate specifice și organizarea de turnee de tenis din care este compus Circuitul, organizate chiar acasă, accesibile atât sportivilor cărora prin tenis le sunt inspirate prețioase valori umane și sociale, cât și celor mai buni dintre sportivi, ale căror aspirații sunt îndreptate spre tot mai sus în acest minunat sport.

În 2023, Vrancea Trophy ia în mod articulat forma pe care încă din 2014 facem efortul continuu să o primească, respectiv de a fi dedicat selecției, formării și dezvoltării tinerelor generații de tenismeni, cât și extinderii numărului de practicanți ai tenisului ca sport pentru formarea deprinderilor stilului de viață sănătos, alături de întreaga familie. Încă de anul trecut primii pași au fost făcuți și iată că în 2023, prin finanțarea asigurată de programul de finanțări nerambursabile pus la dispoziție de Consiliul Județean Vrancea, în baza reglementărilor legale în vigoare, Vrancea Trophy va cuprinde timp de 7 luni un program complex de activități specifice, de interes local, județean si național, ca o alternativă a petrecerii utile a timpului liber și pentru promovarea copiilor și tinerilor talentați și dedicați practicării tenisului.

În cadrul acestei ediții a Vrancea Trophy, în Focșani vor fi organizate competiții naționale și regionale de tenis, pregătiri centralizate (cantonamente) regionale dar și, ca noutate, tabere „Family Tennis” pentru promovarea activităților de familie în care părinții practică sport împreună cu copiii lor. Toate acestea vor oferi o experiență integrată ce va veni în sprijinul tinerilor tenismeni, a părinților și antrenorilor acestora, în vederea parcurgerii, de ce nu, a următorilor pași în carieră.

Cu încrederea că această a XVI-a ediție este o nouă oportunitate de conectare, de creștere a nivelului deprinderilor specifice, de a descoperi și promova actualii și viitorii sportivi și oameni de succes, echipa Vrancea Trophy vă așteaptă la competițiile si acțiunile noastre începând cu această lună Mai.

Nu în ultimul rând, transmitem pe aceasta cale recunoștința purtată CONSILIULUI JUDEȚEAN VRANCEA pentru programul de finanțări nerambursabile pe care societatea civilă are oportunitatea să-l acceseze prin concursul de proiecte de interes județean, cât și, bineînteles, tuturor PARTENERILOR noștri de încredere, care numai ÎMPREUNĂ fac posibilă urmărirea MISIUNII Asociației Tenis Club Focșani, aflatăîn slujba TENISULUI, a PERFORMANȚEI PERSONALE și SPORTIVE, a EDUCAȚIEI prin SPORT, a EDUCAȚIEI complementare NONFORMALE și pentru SĂNĂTATE!

Profesor Răzvan Bucuroiu 

Ofițer de presă, ediția 2023 a circuitului Vrancea Trophy: Ciprian Bogoi


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.