Sport

Denisa Dedu face furori

Ziarul de Vrancea
3 mar 2019 477 vizualizări

Portarul naționalei de handbal a fost om de bază pentru echipa sa, Siofok, în Cupa EHF

Denisa Dedu, portarul echipei naționale de handbal, are un început de an 2018 foarte bun. După mai multe evoluții excelente în primele două luni în campionatul intern al Ungariei și în cupele europene, românca a avut o altă prestație superbă duminică seara în partida Storhamar – Siofok (24-31), din EHF. Denisa Dedu a marcat două goluri în această partidă și a pus serios umărul la desprinderea echipei maghiare pe tabela de marcaj în repriza a doua, după ce la pauză scorul a fost 13-12. Interul stânga Andrea Penezic-Kobetic a fost principala marcatoare a jocului cu 10 goluri. Portarul român în vârstă de 24 de ani va juca din vară la CSM București, numărându-se printre cele opt achiziții anunțate de club.

Tot duminică seara, dar în Liga Campionilor, Buducnost cu Cristina Laslo titulară a cedat pe teren propriu în partida cu Rostov Don cu scorul de 20--23. Jucătoarea echipei naționale a marcat două goluri.

În urma acestui rezultat, Rostov Don este cel mai probabil adversar al echipei CSM București pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În Grupa I, primele patru echipe au fost deja stabilite, în ordine, Metz, Rostov, Buducnost și Rostov Don. Campioana României se află pe locul III în grupa a II-a și mai poate urca o poziție dacă echipele Györ și Ferencvaros vor câștiga partidele din ultima etapă. Bineînțeles, CSM are nevoie de o victorie cu Thüringer în partida de vineri – 8 martie, programată de la ora 18:00 în Sala Polivalentă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.