Sport

De ce pleacă Radu de la Lazio?

Ziarul de Vrancea
8 iul 2019 744 vizualizări

*Fundașul român s-a certat cu doi colegi și a înfruntat conducerea clubului, însă nu duce lipsă de oferte

Publicația Il Messaggero a dezvăluit motivul pentru care Ștefan Radu nu mai este dorit la Lazio. El s-ar fi certat în vestiar cu Bastos și Wallace și apoi a amenințat că nu mai joacă dacă nu este complet refăcut. “Totul a început după un meci pierdut, când Wallace și Bastos râdeau la dușuri ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Radu i-a certat și a folosit cuvinte nepotrivite. Directorul sportiv al clubului Lazio Roma, Igli Tare, l-a chemat la o discuție pe Radu. Acesta, rănit după un gest care însemna atac la adresa tricoului lazial, ar fi spus:«“Am jucat și accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine». Clubul a văzut aceste cuvinte ca un afront, apreciind că există probleme în comportamentul jucătorului în teren și în afara lui”, scrie sursa menționată. Potrivit presei italiene, fundașul lazial de 32 de ani nu va avea probleme cu privire la găsirea unui nou angajament. Lista echipelor interesate e stufoasă. Presa din Italia afirmă că cele mai mari șanse le au echipele din Serie A, pentru că Radu își dorește să rămână acolo. Corriere della Sera menționează că formația cea mai insistentă pentru obținerea semnăturii lui Radu este gruparea Atalanta, dar are concurență seriosă. Pe urmele fotbalistului se mai află, din Italia, Torino și Parma. Un alt club din Europa tentat de Radu este Vitesse Arnhem, dar chinezii și șeicii din Arabia Saudită și-au pus și ei oamenii la treabă. Radu a adunat 348 de jocuri în tricoul lui Lazio. În cele 11 sezoane petrecute în “Cetatea Eternă”, Ștefan Radu a ajuns pe locul IV în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariții din istoria clubului. Lider este Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri. Șapte goluri și 18 pase decisive a bifat Ștefan Radu în cele 348 de partide jucate pentru Lazio Roma. În ultimele sezoane, fundașul român a fost unul dintre căpitanii echipei. Acesta a evoluat ultima oară pentru echipa națională a României în 2013, într-un meci cu Ungaria, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.