Sport

Cupa Vrancea pentru șahiștii copii și juniori de la CSM Focșani 2007

Anton Soare
4 dec 2022 1238 vizualizări

Şahiştii copii şi juniori care se pregătesc la C.S.M. Focşani 2007 au concurat la tradiţionala competiţie de şah CUPA VRANCEA, întreruptă în ultimii ani din cauza restricţiilor.

S-a jucat şah rapid, fiecare cu fiecare, fără impunerea încadrării într-un anumit timp de gândire, 17 runde, în programul de pregătire pe parcursul mai multor zile.

Pe primele locuri s-au clasat în ordine: Ailincuţei David-Constantin de la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 15,5 puncte, Pavel Darius-Andrei de la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 15 puncte, Mustăţea Eduard-Ştefan de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare“ şi Oţelea-Antonesi Mihai de la Şcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu“, ambii cu câte 14 puncte, departajaţi de un meci de baraj între ei câştigat de Mustăţea, Moldoveanu Andrei-Bogdan de la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 13 puncte, Andrei Mălureanu de la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny“ cu 12,5 puncte,Ştefan Lemnaru de la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny“ cu 10,5 puncte şi Motoc Eric-Mihai de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare“cu 10 puncte.

Pe ceilalţi participanţi îi vom nominaliza în ordine alfabetică: Banu David-Andrei, Caloian Ovidiu-Codrin, Ciuciuc Rebeca, Dascălu Raluca, Dragomir Flavia-Andreea, Mihai Alexandru-Gabriel, Olariu Darius-Andrei, Rotaru Andrei-Tudor, Stănescu Rareş-Petru şi Tudorache Matei.

Organizatorii concursului au fost Mihai Strâmbu, președintele secţiei de şah de la C.S.M. Focşani 2007, şi Anton Soare, instructor la C.S.M. Focşani 2007.

Concursul a fost o foarte utilă pregătire pentru următoarea competiţie de şah de la Adjud dedicată Zilei Naţionale a României unde, pe lângă vrânceni, participă şahişti din mai multe localităţi din afara judeţului, îndeosebi din Huşi, Buzău şi Galaţi.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.