Sport

Cu gândul la Făgăraş:CSM Focșani 2007– HC Odorhei 22-26, sâmbătă în liga națională de handbal

Dan Chiriac
10 dec 2017 781 vizualizări

Echipa de handbal a CSM Focșani 2007 a pierdut partida disputată sâmbătă în liga naţională, dar a părut cu gândul mai mult la jocul de la Făgăraş decât la cel cu Odorheiul. De altfel, harghitenii au controlat jocul încă de la început şi au preluat conducerea pe tabela de marcaj.

Au condus la şase- şapte goluri în prima repriză. Numai că, aşa cum ne-au obişnuit, focşănenii au început foarte bine actul secund şi s-au apropiat la două goluri, 19-21. Din păcate, jucătorii CSM-ului nu au putut egala şi au pierdut la o diferenţă de patru goluri. La acest meci, s-ă făcut colectă de jucării și alte bunuri pentru a le oferi persoanelor din instituțiile de ocrotire socială din Vrancea. Focşănenii se gândesc deja la partida cu CSM Făgăraş. Conducerea echipei a decis ca deplasarea spre Făgăraş să se facă de marţi, acolo urmând să fie efectuat şi un antrenament. În acest moment, focşănenii au doar patru puncte acumulate în clasamentul play-outului, iar Făgăraşul şi Suceava câte 10. HC Vaslui și Minaur Baia Mare au nouă puncte, iar Poli Iași un punct. În aceste condiţii, partida de la Făgăraş este de o importanţă vitală. Focşănenii trebuie să-şi ia înapoi punctele pierdute pe teren propriu în faţa braşovenilor. Din păcate, victoriile cu HC Dobrogea Sud şi Dunărea Călăraşi sunt absolut inutile în acest moment, în condiţiile în care acestea vor intra în play-off. Diferența dintre locul opt și locul nou este la finalul turului de șapte puncte, astfel înct e greu de crezut că Dunărea Călărași va pica în play-out, lucru care ar avantaja pe CSM 2007. O eventuală victorie a focșănenilor ar reduce diferența de puncte la trei, iar Focșaniul ar reveni cu șanse serioase în lupta pentru locurile ce asigură prezența la baraj sau chiar pentru locurile 9 și 10 ce asigură menținerea în ligă. La fel de importante vor fi și partidele de pe teren propriu din retur cu Minaur, CSU Suceava și HC Vaslui. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.