Sport

Cu cine abordăm Rusia?

Ziarul de Vrancea
8 mar 2018 614 vizualizări

Ambros Martin a împrospătat lotul de handbal feminin al României pentru derbiurile grupei de calificare la Euro 2018

Federația Română de Handbal a anunțat ieri lotul convocat pentru meciurile cu Rusia programate în 21 și 25 martie, în grupa de calificare la Campionatul European 2018. România este foarte aprope de primele acțiuni oficiale cu naționala feminină din 2018, partidele cu Rusia în preliminariile Campionatului European din Franța, programat în ultima lună a anului. Selecționerul Ambros Martin a optat pentru câteva schimbări în lotul cu care a efectuat deplasarea la Campionatul Mondial din 2017, unde naționala a ocupat locul 10. Au fost vizate practic cinci posturi, al șaselea - cel la nivelul interului dreapta - fiind completat cu Laura Popa, care a făcut parte și din lotul preliminar pentru turneul final din Germania. Astfel, în ceea ce privește poarta, lângă tinerele Denisa Dedu și Iulia Dumanska a fost adusă de această dată și o jucătoare cu experiență în Liga Națională, este vorba despre Paula Vișan, care a avut două sezoane constant bune cu HC Zalău. Pentru postul de inter stânga, Cristina Neagu va face acum ”echipă” cu Bianca Bazaliu, cu care se completează și la CSM București. Laura Pristavița revine după o perioadă mai lungă la echipa națională, urmând să lupte pentru titularizare cu Eliza Buceschi,  Mădălina Zamfirescu și Cristina Laslo. La nivelul acestui post pare a fi și cea mai tare concurență. Laura Chiper este marea surpriză în echipa națională, după absența de la Campionatul Mondial din Germania. Și la nivelul pivoților, Ambros Martin vine cu o noutate, Raluca Băcăoanu, care a mai fost însă utilizată în aceste preliminarii, la deplasarea din Portugalia.


Lotul de ”18” al României pentru meciurile cu Rusia: Denisa Dedu, Iulia Dumanska, Paula Vișan (portari), Valentina Ardean, Ana Maria Popa (extreme stânga), Bianca Bazaliu, Cristina Neagu (interi stânga), Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Laura Pristavița, Mădălina Zamfirescu (centri), Ana Maria Dragut, Melinda Geiger, Laura Popa (interi dreapta), Raluca Băcăoanu, Crina Pintea (pivoți). Partida Rusia - România va avea loc pe 21 martie, la Togliatti, ora 17:30 (ora României) și va fi transmis în direct de Televiziunea Română, îimp ce returul se va juca duminică, 25 martie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Cluj


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.