Sport

CSȘ Focșani volei speranțe a avut parte de o surpriză placută

Ziarul de Vrancea
18 mai 2018 2310 vizualizări

Joi,  17 mai echipa de volei speranțe fete a CSS Focsani, antrenată de prof. Petrică Damian, a  avut parte de un eveniment surpriză.

In cadrul select  al pensiunii Cerdac Cotesti,  Agentia de Securitate, alături de un  grup de oameni de afaceri,  interesați de ideea de responsabilitate socială și dornici să încurajeze sportul de performanță în rândul tinerilor, au prezentat voleibalistelor un dar special, constând în echipamente sportive și o instalație specială de antrenament, așa cum putine cluburi o au.

Antrenorul, prof. Petrică Damian, alături de directorul CSS Focșani, Dumitru Zisu, au multumit sponsorilor pentru generozitatea  cu care au decis să se implice în finanțarea voleiului local, promitând rezultate la fel de bune ca cele de până acum și aceeași pasiune si implicare. Multumiri au venit și din partea echipei, prin vocea căpitanului, Flavia Obodariu, care a trecut în revistă performanțele de până acum, datorate multelor antrenamente, îndrumării antrenorului și  sprijinului oferit de părinți.

  Fetele si-au primit echipamentele si au sustinut apoi o mică demonstrație la sala de sport,  unde au folosit noua instalație de antrenament, beneficiind de aplauzele la fel de generoase ale sponsorilor prezenți, dar și de cele ale celor mai înfocați susținători, părinții.

Echipa de volei sperante a CSS Focsani multumeste sponsorilor care,prin gestul lor, au dovedit interes față de viitorul sportului de performanță  în Focșani și dorința de implicare în viața comunității locale.

Fotografii: Geo Munteanu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.