Sport

CSM nu de teme de Metz

Ziarul de Vrancea
26 feb 2020 868 vizualizări

Handbalistele antrenate de Adrian Vasile doresc să producă surpriza în Franța

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, a declarat, joi, că două puncte în partida din deplasare cu Metz Handball din Liga Campionilor, care se va disputa la 1 martie, ar reprezenta un mărțișor frumos pentru elevele sale: „Jucăm împotriva unei echipe foarte bune pe teren propriu. Metz cred că nu a mai pierdut de fapt din 2015 pe teren propriu în Liga Campionilor, așa că asta e o motivație în plus. Două puncte acolo ar fi un mărțișor foarte frumos pentru fete. Ar fi foarte frumos”, a afirmat Adrian Vasile înaintea antrenamentului de joi seara. „Metz este o echipă foarte bună. E adevărat, a avut o perioadă un pic mai slabă în care a pierdut și în campionat. Însă e un sezon atât de lung încât este greu să te menții la un nivel aproape maxim sau să câștigi toate meciurile. E foarte complicat, suntem toți oameni până la urmă. Dar altfel, Metz e o echipă foarte bună. Până la surprize, cred că trebuie mai întâi să anihilăm lucrurile pe care le știm despre ele. Surprizele le vom vedea în timpul meciului”, a adăugat el.

În ceea ce privește lotul pentru sezonul următor, antrenorul a menționat că mai sunt de acoperit două sau trei posturi. „Pentru sezonul următorul echipa e aproape închisă. Mai sunt vreo două-trei posturi de acoperit și probabil că la momentul oportun veți afla”, a mai spus el. Echipa de handbal feminin CSM București întâlnește, duminică, de la ora 16:00, în deplasare, formația franceză Metz Handball, în penultima partidă din cadrul Grupei principale 1 a Ligii Campionilor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.