Sport

Cristina și Kristina – the best

Ziarul de Vrancea
1 mar 2021 661 vizualizări

Neagu și Liscevic au fost desemnate cele mai bun handbaliste din campionatul românesc

Handbalistele Cristina Neagu (CSM București) și Kristina Liscevic (SCM Rm. Vâlcea) au primit premiul pentru „cea mai bună jucătoare”, respectiv „cea mai bună jucătoare străină” a ediției 2019-2020 a Ligii Naționale, informează oficial al Federației Române de Handbal. „FRH a stabilit jucătorii anului în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor MOL. Pandemia de coronavirus a dat peste cap sportul la nivel mondial, iar handbalul de la noi nu a făcut excepție. Chiar dacă campionatul 2019-2020 nu s-a putut încheia pe teren, cele mai bune jucătoare care au evoluat în Liga Florilor MOL au fost răsplătite cu trofee acordate în urma voturilor antrenorilor tuturor echipelor din prima ligă. Astfel, căpitanul naționalei și inter stânga la CSM București, Cristina Neagu, a fost desemnată cea mai bună din Liga Florilor, iar Kristina Liscevic, de la SCM Rm. Vâlcea, a primit cele mai multe voturi la categoria jucătoarelor străine care evoluează în România.”, se arată pe site-ul citat. Cristina Neagu le-a mulțumit antrenorilor pentru voturile acordate: „2020 a fost un an atipic, am jucat puține meciuri, dar când am jucat, am făcut-o bine. Le mulțumesc tuturor antrenorilor care m-au votat. Mama va fi foarte fericită pentru acest nou premiu, pentru că toate trofeele pe care le-am cucerit au rămas în casa părinților. Ei îmi păstrează în camera în care am crescut toate medaliile și cupele, au grijă de toate, le aranjează, la curăță”, a spus Cristina. La rândul său, Kristina Liscevic a declarat: „Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulțumesc tuturor și mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă și avem întotdeauna meciuri grele”.Cele două jucătoare, desemnate cele mai valoroase la fiecare categorie, se vor duela sâmbătă, în meciul tur din optimile Ligii Campionilor, când SCM Râmnicu Vâlcea primește vizita formației CSM București.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.