Sport

Cristina Neagu va deveni “tigroaică”

Ziarul de Vrancea
27 mar 2019 570 vizualizări

Cea mai bună handbalistă a lumii va semna în curând cu CSM

Gabriela Szabo, directorul general al celor de la CSM București, a anunțat când va semna Cristina Neagu noul contract. La sfârșitul lunii trecute, cei de la CSM au anunțat că doresc ca Neagu să joace în continuare la clubul din București și că celei mai bune handbaliste din lume i s-a făcut deja o propunere în acest sens. ​Chiar primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lămurit și problema salariului. Deși, impresarul Cristinei a cerut o mărire, acest lucru nu se va întâmpla. În acest moment,  cea mai bună handbalistă a lumii, câștigă 17.500 de euro și s-a dorit o creștere până la 20 - 21.000 de euro lunar. Reprezentantul Cristinei a înțeles situația și săptămâna viitoare noul acord se va semna. “Mă bucur că-și dorește să joace pentru iubitorii handbalului din România. Îmi doresc ca și cei care joacă în străinătate să vină în România.. Avem acordul de principiu al Cristinei. Vom veni cu toate detaliile de contract zilele următoare și probabil va fi și o conferință de presă în care să facem anunțul”, a spus Gabriela Szabo la ProSport Live. Cristina Neagu, 30 ani, se află acum în recuperare după ce a suferit o ruptură de ligamente la Campionatul European din 2018. Se preconizează ca ea să revină pe teren în partea a doua a acestui an. Conform unei știri difuzate de GSP, conducerea clubului  și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intenționează s-o legitimeze la CSM și pe Simona Halep, club la care mai sunt legitimate Irina Begu și Monica Niculescu.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.