Sport

Cine are dreptate în cazul meciurilor suspecte?CSM Focşani 2007 răspunde acuzelor celor de la Oţelul

Dan Chiriac
22 nov 2018 1516 vizualizări
Fotografie preluată de pe site-ul digisport.ro
Fotografie preluată de pe site-ul digisport.ro

Clubul CSM Focşani a emis joi un comunicat de presă în care se apără faţă de acuzele celor de la Suporter Club Oţelul Galaţi. Meciul dintre CSM Focşani 2007 şi Gloria Buzău este în centrul unui scandal, după ce Valentin Ştefan a acuzat clubul focşănean că nu şi-a apărat corect şansele. Interesant este că în aceeaşi rundă, Suporter Club Oţelul Galaţi a câştigat la Lieşti, scor 1-0, un derby judeţean. Înainte de jocuri, cotele la pariuri ale echipelor din Buzău şi Galaţi au scăzut considerabil, lucru ce a alimentat suspiciunile în toate taberele.

 ”Fazele de joc din care SCM Gloria Buzău a înscris primele sale două goluri în respectiva partidă pot apărea – așa cum s-a întâmplat la pasa prea moale a fundașului Parlac ca și la săritura la cap a lui Salaoru care a dorit să respingă mingea centrată din lovitură de colț – într-un meci disputat pe gazon îmbibat cu apă cum a fost sâmbătă, 17 noiembrie, pe terenul principal al Stadionului Milcovul. CSM Focșani 2007 are un lot foarte tânăr, cu zece jucători sub 19 ani, a căror prezență în formula de bază este necesară și benefică pentru ei și pentru echipă. În meciul cu SCM Gloria, început cu cinci fotbaliști sub 19 ani, nu am putut folosi trei jucători seniori – Beșa, Predoiu și Negoescu, toți accidentați, primii doi, neutilizați nici în jocul din etapa anterioară, cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și încă nerefăcuți. În partida cu SCM Gloria Buzău, juniorul Pădineanu a jucat – la dorința sa, deși în noaptea anterioară fusese la Secția de urgență a Spitalului Județean pentru o afecțiune medicală. Mijlocașul Salaoru a jucat nerefăcut după o accidentare mai veche și a avut o prestație apreciată de antrenori și conducerea clubului. Fundașul Panaite a jucat – la solicitarea sa – deși nu s-a simțit bine, dar spre finalul meciului a cerut să fie înlocuit. Toți juniorii care au fost trimiși în teren de antrenorii echipei s-au achitat bine de sarcinile de joc, prezența lor în echipă nefiind conjuncturală. Apreciem că în aceste condiţii afirmaţiile managerului general al ASC Suporter Club Oţelul Galaţi, Valentin Ştefan, referitoare la corectitudinea cu care echipa de fotbal a CSM Focşani 2007 şi-a apărat şansele în partida cu SCM Gloria Buzău sunt tendenţioase şi aduc o gravă atingere imaginii clubului nostru care şi-a câşigat un meritat prestigiu prin rezultatele interne şi internaţionale obținute prin muncă, talent, corectitudine şi respect faţă de competiţia sportivă!”, se arată în comunicatul semnat de Viorel Ciubotaru președintele clubului CSM Focșani 2007. 

Citiți și:Meciul CSM Focșani -SCM Gloria Buzău, în centrul unui scandal din fotbalul românesc

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.