Sport

Când nu merge Neagu, e jale!

Ziarul de Vrancea
17 sep 2021 524 vizualizări

CSM a fost învinsă în Liga Camponilor la handbal feminin de Rostov-Don și doar finalul a salvat-o de umilință

Campioana României la handbal feminin, CSM București, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formația rusă Rostov-Don, în a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor, scor 27-30 (9-13) CSM București a arătat cea mai slabă evoluție din ultimele sezoane, inclusiv prin căpitanul Cristina Neagu, care a avut dificultăți serioase în faza ofensivă (nouă aruncări la poartă și doar două goluri). Rostov, antrenată de suedezul Per Johansson, fost antrenor la CSM București și coleg cu Adrian Vasile la CSM și naționala Muntenegrului, a condus la șase goluri în prima repriză, 13-7, dar la pauză avea patru goluri în plus, 13-9. Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost catastrofal pentru „tigroaice”, cu doar două goluri marcate și o diferență de 12 goluri în favoarea oaspetelor, 22-10, 23-11, 24-12. Campioana României a început apoi o cursă de urmărire și a redus ecartul până la trei goluri, profitând și de o relaxare a vicecampioanei Rusiei. Pentru CSMB au marcat Elizabeth Omoregie 7 goluri, Ema Ramusovic 4, Emilie Hegh 8, Cristina Neagu 2, Carmen Martin 2, Alexandra Dindiligan 2, Yvette Broch 1, Alicia Gogîrlă 1.

Celallte rezultate din grupa A: Ferencvaros Budapesta – Podravka Koprivnica 33-27, Buducnost Podgorica – Borussia Dortmund 29-32. Rostov este singura echipă cu două victorii din două meciuri, în timp ce CSM și Buducnost nu au reușit niciun punct. În runda următoare CSM va juca pe 16 octombrie în deplasare cu Borussia Dortmund. În grupa B, ȚSKA Moscova (antrenată de Florentin Pera) a învins cu 34-27 echipa Kastamonu din Turcia, pregătită de un alt român, Costică Buceschi.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.