Sport

Calvarul lui Marion Bartoli

Ziarul de Vrancea
9 ian 2018 1394 vizualizări

Câștigătoarea turneului de la Wimbledon din 2013 a povestit cum s-a îmbolnăvit din cauza curelor de slăbire impuse de iubitul ei

Sportiva franceză Marion Bartoli, care s-a retras din activitate în urmă cu patru ani și a anunțat că va reveni în circuitul profesionist de tenis, a povestit cum a trăit un adevărat calvar alături de fostul iubit, care îi spunea îi fiecare zi cât de grasă este. Marion Bartoli s-a luptat cu un virus misterios de care a reușit să scape în 2016, după ce a pierdut spectaculos în greutate. Ea a fost spitalizată în Italia după ce a slăbit 30 de kilograme. Într-un interviu acordat L'Equipe, Bartoli a povestit despre relația cu fostul iubit, care i-a declanșat problemele de sănătate.

"Slăbisem mult înainte de virus deoarece fostul meu iubit m-a făcut să trăiesc un coșmar. Era un mare nenorocit. Din cauza personalității mele, am acceptat lucruri de neacceptat. Îmi spuneam: nu este grav, iar asta m-a distrus", a declarat jucătoarea de 33 de ani, câștigătoare la Wimbledon în 2013. Pe fostul iubit, Marion l-a întâlnit în mai 2014. "În fiecare zi îmi spunea că sunt grasă. în fiecare zi. Vedea câte o fată pe stradă și îmi spunea: «Vezi ce slabă și frumoasă este?»", a mărturisit Bartoli.

Din cauza acestei presiuni psihice, jucătoarea a intrat într-un ritm al obsesiei pentru slăbit: "În momentul în care intri în joc este foarte greu să mai ieși", a spus Bartoli, care va reveni în competiție la Miami, în perioada 20-30 martie. Deși s-a recuperat și consideră că încă mai are probleme de greutate, Bartoli de bucură că este sănătoasă. Ea vrea să mai slăbească încă vreo cinci-șapte kilograme pentru a reuși revenirea în competiție. "Vreau să scap de această boală și să-mi dovedesc că pot reveni după ce am fost aproape de moarte, vreau să arăt că pot fi din nou pe teren și mă pot bate trei ore pentru a câștiga un meci în trei seturi. Și vreau să revin pentru a le arăta tuturor celor care nu au crezut în mine că s-au înșelat. În fiecare zi am fost pusă la pământ", a mai spus jucătoarea. Marion Bartoli are în palmares opt tiluri în circuitul profesionist.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.