Sport

Borussia iese din Cupă

Ziarul de Vrancea
6 feb 2019 506 vizualizări

Liderul Bundesligii a fost eliminat pe teren propriu de Werder * Tătărușanu a revenit la Nantes

Echipa Borussia Dortmund, liderul din Bundesliga, a fost eliminată, marți seară, de Werder Bremen, în optimile de finală ale Cupei Germaniei, în urma loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul era 1-1. Rashica  a deschis scorul pentru oaspeți în min. 5, iar Julian Reus a egalat în finalul primei reprize. În prelungiri s-au marcat patru goluri: Borussia a condus de două ori, prin Pulisic (‘105) și Hakimi (‘113), dar cei de la Bremen au egalat de fiecare dată, Pizarro (‘108) și Harnik (‘109). La 3-3, s-a trecut la lovituri de departajare: pentru Borussia Dortmund au marca Witsel și Weigl, dar Alcacer și Philipp au ratat. Pentru învingători au marcat Pizarro, Eggestein, Klaassen și Kruse. În sferturile de finală ale Cupei Germaniei s-au mai calificat anterior Hambürger SV (1-0 cu FC Nürnberg), Heidenheim (2-1 cu Bayer Leverkusen) și Paderborn (3-1 cu Duisburg).

* FC Nantes, cu portarul Ciprian Tătărușanu pe teren tot meciul, a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Toulouse, în optimile de finală ale Cupei Franței. Coulibaly ('8) și Limbombe ('41) au marcat cele două goluri. Tătărușanu nu mai jucase de la 20 ianuarie, din cauza unei accidentări. Marți, portarul naționalei României a avut o evoluție sigură, cu câteva intervenții reușite în fața jucătorilor oaspeți. Cu acest prilej, fanii “canarilor” i-au adus din nou un omagiu atacantului Emiliano Sala, aflat într-un avion care s-a prăbușit la 21 ianuarie, în Canalul Mânecii. În urma acestui rezultat, FC Nantes s-a calificat în sferturile de finală.

* Pe “Stade Velodrome”, Olympique Marseille a învins, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Bordeaux, într-un meci reprogramat din etapa a XVIII-a a campionatului francez Ligue 1. Golul a fost marcat de Boubacar Kamara, în minutul 42. Oaspeții au evoluat din minutul 25 fără un jucător, după eliminarea lui Samuel Kalu. În urma acestui rezultat, după 23 de etape, Marseille a urcat de pe locul 11 pe 7, cu 34 de puncte, iar Bordeaux (22 de partide) rămâne pe locul 12, cu 28 de puncte. Lider este PSG, cu 56 de puncte, din 21 de meciuri. Meciul OM-Bordeaux era programat la 18 decembrie 2018, dar a fost amânat din cauza protestelor vestelor galbene.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.