Sport

Benneteau schimbă echipa

Ziarul de Vrancea
10 apr 2019 635 vizualizări

În meciul din Fed Cup cu România, căpitanul nejucător al Franței va miza pe Mladenovic și Parmentier

 Nu a mai rămas mult timp până la duelul dintre Franța și România din semifinalele FedCup (20-21 aprilie, Rouen), iar Julien Benneteau (căpitanul nejucător al franțuzoaicelor) spune că ar putea apărea unele surprize față de meciul cu Belgia, din sferturi. La confruntarea de la Liège, cu Belgia, Benneteau le-a folosit pe Caroline Garcia și Alizé Cornet. “Kristina Mladenovic și Pauline Parmentier vor avea șansa lor de a putea evolua în această campanie. Vom vedea ce va fi împotriva României. România este favorită, dar în tenisul feminin lucrurile sunt mult mai schimbătoare decât în cel masculin. În plus, am încredere în jucătoarele mele că pot învinge pe oricine, pe orice suprafață”, a spus Benneteau.

* Sorana Cîrstea, locul 103 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-7, 4-6 de către slovena Polona Hercog, locul 89 WTA, ratând calificarea în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA International de la Lugano. Cîrstea a servit pentru meci la scorul de 6-3, 6-5, dar nu a putut să-și apropie victoria, pierzând tie-break-ul la zero și apoi setul decisiv după ce a condus cu 4-3 (fără break avantaj). Partida a durat două ore și 22 de minute. Meciul a fost întrerupt o oră din cauza ploii, la scorul de 6-3, 2-3. În faza următoare, Polona Hercog va evolua cu învingătoarea dintre suedeza Rebecca Peterson (64 WTA) și rusoaica Veronika Kudermetova (83 WTA). Alte rezultate: Veronika Kudemertova (Rusia) – Jasmin Teichmann (Elveția) 6-2, 4-6. 7-6; Fiona Ferro (Franța) – Alison van Uytvanck (Belgia) 6-4, 7-5.

* În turneul de la Bogota, principala favorită, Jelena Ostapenko (29 WTA), a fost învinsă, surprinzător de jucătoarea americană Kristie Ahn (205 WTA), scor 6-2. 6-7, 5-7. Kristie Ahn o întâlnește în faza următoare pe columbianca Maria Camila Osorio. Alte rezultate: Bibiane Schoofs (Olanda) – Emiliana Arango (Columbia) 6-2, 6-4; Magda Linette (Polonia) – Anastasia Zadoinov (Spania) 2-6, 7-6, 7-6, 6-0; Lara Arruabarrena (Spania) – Timea Babos (Ungaria) 6-7, 6-4, 6-1.

 

Cea mai tare “remontada’ din istoria tenisului

În circuitul ITF tocmai s-a produs o răsturnare de situație incredibilă. Tara Moore (479 WTA) a reușit «minunea» și a învins-o pe Jessika Ponchet (Franța, 201 WTA). Condusă cu 0-6, 0-5 și 30-40, Tara Moore nu a renunțat, a adunat punct cu punct și a ajuns în postura de a câștiga manșa în tiebreak. Trezită din pumni, britanica a început să spere la mai mult, iar pe fondul revenirii ei, adversara s-a adâncit în neîncredere.   A fost 0-6, 7-6, 6-3 pentru Moore, la capătul unui meci care va rămâne cu siguranță în istoria tenisului. Partida a avut loc la turneul ITF de la Sunderland. Tara Moore are în palmares nouă titluri ITF și a bifat un tur doi la Wimbledon la ediția din 2016.

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.