Sport

Astra jos apune

Ziarul de Vrancea
4 oct 2020 1757 vizualizări

Cu Budescu revenit, medaliata cu bronz a campionatului ține vârtos de lanternă*derbiul de altădată, un spectacol cu penaltiuri și eliminări

*CS Universitatea Craiova – Politehnica Iași 1-0 (1-0). Bărbuț ('51). Meciul a fost influențat de o accidentare foarte gravă a atacantului craiovean Elvir Koljic (min. 35), la un tackling al lui Mihalache, pentru care ieșeanul a fost eliminat. Craiova a obținut a șasea victorie din șase meciuri dar s-a văzut în joc consecințele acestui eveniment nedorit.

*Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Argeș 1-0 (0-0). I.Fülöp ('57 – penalty). Gazdele au dominat în cvasitotalitatea timpului, dar le-a fost greu să treacă de „ autobaza” lui Ionuț Badea.

*Astra Giurgiu – FC Voluntari 2-3 (0-1). Stahl ('50), Budescu ('83)/ Betancor ('42, '46), Căpățînă ('56 – în urma unui penalty executat tot de către el în portar). Fără Alibec, dar cu Budescu (care și-a făcut norma, înscriind superb din lovitură liberă), Astra a dovedit că este într-o criză profundă și nu neapărat de efectiv. Voluntari n-a avut o evoluție strălucitoare, dar a taxat slăbiciunile echipei rămase și fără antrenor.

*FCSB – Dinamo 3-2 (2-2). Tănase ('8, '76 – penalty), Cristea ('17) / Valle ('26 – penalty), Cristea ('42 – autogol). Cele două foste „mari” ale fotbalului românesc au oferit un spectacol interesant, FCSB și Dinamo dovedind mai mult potențial, decât valoare actuală. „Primadona” meciului a fost arbitrul Radu Petrescu, care a acordat două lovituri de pedeapsă aiurea și a eliminat doi jucători, ambii de la Dinamo: Lopez (la penaltiul din min.76) și Răuță ('90Â1, pe merit).

*FC Botoșani – Chindia Târgoviște 0-2 (0-0). Rață ('74), Berisha ('88). Având prea mulți „magicieni” (Ofosu, Keita, Ongenda) în echipă, echipa lui Croitoru a uitat să înscrie. Au făcut-o pe final oaspeții, după ce au stat multă vreme la cutie. Două eliminări, Chindris (B) – min 36 și Iacob (C) – min. 58.

*Gaz Metan Mediaș - FC Hermannstadt 1-1 (1-0). Dumitru ('43) / Jo ('58),

Aseară s-a mai disputat partida FC Viitorul – CFR Cluj, iar astăzi se joacă de la ora 21:00, meciul UTA – Academica Clinceni. După această etapă, campionatul se întrerupe timp de două săptămâni pentru meciurile echipelor naționale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.