Sport

Andone a ieșit din criză

Ziarul de Vrancea
4 dec 2018 421 vizualizări

Atacantul român de la Brighton a înscris al doilea gol al său în Premiership

Atacantul Florin Andone a marcat, marți, un gol pentru formația sa, Brighton, în meciul câștigat pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), în fața formației Crystal Palace, în etapa a XV-a a Prmier League Andone a intrat pe teren în minutul 35, în locul lui Glenn Murray, accidentat. Murray deschisese scorul, în minutul 24, din penalty, apoi gazdele au rămas în zece jucători, după eliminarea lui Shane Duffy, în minutul 28. În inferioritate numerică, Brighton a marcat de două ori până la pauză, prin Balogun, care de asemenea a intrat ca rezervă, în minutul 31 și apoi a înscris și Andone, în minutul 45^4. Fostul jucător al lui Deporivo La Coruña a scăpat pe contraatac cu doi adversari lângă el, a accelerat până în interiorul careului advers, unde și-a întors unul dintre adversari și a înscris cu un șut la colțul lung. Palace a redus din diferență, în minutul 81, din penalty, prin Milivojevic. Andone este la al doilea gol, în etape consecutive, după ce a adus victoria lui Brighton, sâmbătă, în deplasare, cu Huddersfield Town, scor 2-1. "Probabil că fundașii lui Palace au fost surprinși de viteza mea. Sunt nou în ligă, astfel că probabil nu știau foarte multe lucruri despre mine. După ultima atingere nu am avut foarte mult spațiu de manevră, dar am reușit cumva să șutez. Golul meu a fost foarte important pentru că a venit în finalul primei reprize. A fost incredibil să intrăm la pauză cu un avantaj de trei goluri. În fine,  a fost o zi perfectă", a spus Florin Andone, pentru site-ul oficial al clubului.

Lewis Dunk, căpitanul formației Crystal Palace, a lăudat evoluția lui Florin Andone, în victoria pe care "pescărușii" au obținut-o, mari, pe teren propriu, cu Crystal Palace, în inferioritate numerică. "A trebuit să ne descurcăm în cel mai dificil mod, odată rămași în zece jucători, dar am arătat caracterul pe care îl avem ca echipă, prin modul în care am răspuns și am câștigat meciul. Cred că jucătorii care au venit de pe bancă în prima repriză au avut o contribuție cheie, când ai probleme vrei jucători care să intre și producă un impact în joc. Cred că Andone a fost cel mai bun jucător de pe teren, a muncit până la epuizare pentru noi și a ținut mingea când aveam nevoie să o facă. Golul lui a venit când ne apăram, a plecat pe contraatac, aș spune că deja este golul sezonului pentru noi", a declarat Dunk, căpitan în absența spaniolului Bruno.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.