Sport

Al treilea război balcanic

Ziarul de Vrancea
22 iun 2020 1008 vizualizări

Tatăl lui Djokovic îl acuză pe bulgarul Grigor Dimitrov că i-a infectat băiatul cu noul coronavirus *în replică, managerul lui Grigor spune că responsabilitatea incidentelor aparține organizatorilor sârbi și croați

Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. „De ce s-a întâmplat? Pentru că omul (n.r. - Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine știe unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat în altă parte... Nu cred că este corect. Bine, ce să faci... El a adus mari prejudicii Croației și nouă, ca familie, dar și Serbiei”, a declarat Srdjan Djokovic.Potrivit tatălui sportivului, Novak Djokovic nu are simptomele bolii Covid-19, dar este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat la Zadar. „Nimeni nu e bine, nici el... Nimeni nu este bine din cauza situației. El nu este bine, dar ce să facă, situația este cea care este. Va trebui să ieșim mai puternici din asta, să înțelegem că trebuie să treacă, să ne protejăm pe noi într-un fel”, a precizat Srdjan Djokovic.

Managerul jucătorului bulgar, Ghiorghi Stoimenov, a reacționat, subliniind că bulgarul a respectat cu strictețe toate regulile impuse. Managerul spune că protejatul său, testat pozitiv cu Covid-19, nu a refuzat în niciun caz să fie testat în Serbia sau Croația. „După trei luni de izolare totală, Grigor a mers direct la Belgrad. Nici la Belgrad și nici la Zadar nu i s-a propus sau impus să facă vreun test. Organizatorii evenimentelor sunt singurii care au responsabilitatea protocolului sanitar și a regulilor ce trebuie urmate. Grigor a respectat toate regulile impuse de organizatorii și măsurile existente la trecerea frontierei între Bulgaria, Serbia și Croația”, a spus Stoimenov.

Dimitrov a jucat atât la etapa de la Belgrad, cât și la cea din Croația, de la Zadar. La acestă din urmă etapă, jucătorul bulgar s-a simțit rău și a s-a retras din competiție după meciul cu Borna Coric Dimitrov a plecat la Monaco, unde locuiește, și apoi a anunțat că a contractat virusul Sars-CoV-2. Novak Djokovic a afirmat, marți, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia și Croația la inițiativa sa. El se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov și Borna Coric, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour. În Serbia și Croația, pentru că măsurile de distanțare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate și participanții au fost văzuți jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrățișându-se în fața publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Tour, cât și la Zadar.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.