Sport

Un nou adversar redutabil din insulele Pacificului

Ziarul de Vrancea
20 nov 2013 366 vizualizări
O altă provocare pentru stejari

Maine, de la ora 19:00, naţionala de rugby a Romaniei va întalni, la Bucureşti, selecţionata Fiji
Antrenorul echipei de rugby a Romaniei, Lynn Howells, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în urma meciurilor cu reprezentative precum cele ale statelor Tonga, Canada şi Fiji jucătorii romani se pot dezvolta. "Tot timpul e bine să joci împotriva unei echipe de calitate. Am avut ocazia să aducem trei echipe puternice în Romania şi avem ocazia să terminăm această serie de partide împotriva celei mai bune dintre toate. Va fi foarte dificil pentru noi, dar jucătorii s-au pregătit bine şi sunt convins că va fi un meci bun. Trebuie să învăţăm din astfel de meciuri şi să ne dezvoltăm", a spus Howells. Căpitanul Mihai Macovei a afirmat că jucătorii echipei Romaniei sunt obosiţi după cele două meciuri cu Tonga şi Canada. "Echipa Romaniei a avut trei săptămani grele atat psihic, cat şi fizic. Ne-am consumat mult, dar sperăm ca pană la ora meciului să ne revenim fizic. Fiji este o echipă foarte bună şi ne bucurăm că putem juca la noi în ţară contra unei asemenea echipe. Sperăm să aducem şi ultima victorie din acest an. După două meciuri aşa dure, cu Tonga şi Canada, ne-am revenit 80 la sută, dar mai avem două zile pană la ora meciului şi sperăm să fim la sută la sută", a completat Macovei, care a mai menţionat  că Fiji are jucători de viteză, dar care nu respectă planurile tactice. "Joacă de oriunde. Le place să dea viaţă balonului şi zic că va fi un meci destul de greu. Viteza este calitatea lor", a explicat Macovei.
De partea cealaltă selecţionerul echipei statului Fiji, Inoki Male, a spus că speră ca în partida cu Romania de sambătă, jucătorii săi să se revanşeze pentru înfrangerea din meciul test cu Italia de săptămana trecută, scor 31-37. "Vreau să felicit Romania pentru meciurile bune jucate în acest sezon, dar mai ales pentru ultimele două partide test. Suntem aici să jucăm rugby şi să încercăm să ne revanşăm după meciul de săptămana trecută cu Italia", a spus Male. Romania va întalni, sambătă, de la ora 19.00, pe Stadionul Arcul de Triumf, reprezentativa statului Fiji, în ultimul meci test din acest an.
Echipa de start a Romaniei va avea următoarea componenţă: Lazăr, Turaşvili, Ion - Popîrlan, Sîrbe - Mitu, Lucaci, Macovei - Calafeteanu, Vlaicu - Ioniţă, Gal, Dascălu, Dumitru, Vlaicu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.