Sport

Victorie meritată la debutul turneului de la Polivelntă

Dan Chiriac
4 nov 2013 429 vizualizări
CSM 2007 LPS Focşani - BC Slam Bucureşti 71-62 (26-12, 13-8, 15-16, 17-26)

CSM 2007 LPS Focşani a obţinut o victorie meritată în primul său joc în ediţia de campionat 2013-2014. Duminică seara, în Sala Polivalentă, în partida a doua a turneului de la Focşani la care mai participă CSU Cuadripol Braşov, CN Aurel Vlaicu Bucureşti şi BC Slam Bucureşti, focşănenii s-au impus cu 71-62 (26-12, 13-8, 15-16, 17-26) în meciul cu BC Slam Bucureşti, într-un final care a ţinut spectatorii cu sufletul la gură. A fost o frumoasă reuşită a formaţiei antrenate de Petruţ Mihai şi Mircea Petrişor. Gazdele au avut o evoluţie foarte bună în primele două sferturi, pe care le-au câştigat cu 26-12 şi 13-8, însă următoarele două sferturi au aparţinut oaspeţilor care au profitat de eliminarea lui Andrei Neguroiu pentru cinci greşeli personale, imediat după pauza mare. Pentru formaţia focşăneană au jucat Andrei Neguroiu, Chircă, Mirea, Ţibîrnă, Vechiu, Vîrnă, Cioaric, Bălan, Anghel, Caragaţă. În celălalt joc al turneului, CSU Cuadripol Braşov – CN Aurel Vlaicu Bucureşti 80-56. Aseară, de la ora 19,45, CSM 2007 LPS Focşani a jucat cu CN Aurel Vlaicu Bucureşti, un meci în care au pornit cu prima şansă. Azi au loc ultimele partide din turneu. (D. CHIRIAC)
Programul de azi, marţi, 5 noiembrie:
Ora 9,00: BC Slam Bucureşti – CN Aurel Vlaicu Bucureşti
10,45: CSU Cuadripol Braşov – LPS Focşani



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.