Sport

Reprezentativa judeţului Vrancea a scos un egal în Cupa Regiunilor

Dan Chiriac
30 oct 2013 392 vizualizări
Prahova - Vrancea 0-0, într-o partidă desfăşurată ieri pe stadionul “Viorel Mateianu” din Boldeşti

Reprezentativa judeţului Vrancea a jucat ieri al treilea meci în Cupa Regiunilor la fotbal. Selecţionata a jucat pe stadionul “Viorel Mateianu” din Boldeşti, în compania echipei locale din judeţul Prahova. În prezenţa catorva sute de spectatori, cele două selecţionate, aflate în lupta pentru prima poziţie în calsament, au oferit un meci echilibrat, în care ocaziile de poartă s-au succedat la cele două porţii. Antrenorul Orlando Donciu a avut la dispoziţie mai mulţi jucători noi, care nu au participat la primele două partide ale selecţionatei. Florin Nistor, Răzvan Crăciun şi Ionuţ Căpăţană au întărit lotul formaţiei vrancene. Startul partidei le-a aparţinut vrancenilor, care au condus ostilităţile în primul sfert de oră. Răzvan Crăciun, Lechea şi Manu au încercat buturile adverse. Apoi, gazdele au echilibrat disputa şi au avut ocazia să deschidă scorul. Pană la pauză scorul a rămas neschimbat, 0-0. Repriza a doua s-a desfăşurat după un scenariu asemănător. Vrancenii au început mai bine, dar Manu a ratat o bună oportunitate de a mai marca după o fază colectivă de atac. Gazdele au avut la randul lor mai multe şanse de a marca, dar defensiva oaspeţilor s-a descurcat foarte bine. Portarul Aldea a avut la randul său cateva intervenţii reuşite. Scorul final, 0-0, poate ajuta ambele echipe să ajungă în semifinalele competiţiei, care vor avea loc la Buftea sau Mogoşoaia. Antrenorul selecţionatei vrancene, Orlando Donciu, a folosit următoarea formaţie: Aldea – Smărăndoiu, Fl. Nistor, I. Nistor, Căpăţină - Ciobotaru, Vasile, Manu, R.Crăciun – Corhană, Lechea. Rezerve au fost: Săvulescu, Şotîrcă, Pelin, R. Popa, Istrate, Bălosu. Gazdele au jucat cu: Catană - Costache, Petre, Ionescu, Cioc – Cernea, Bărăgan, Micu, Munteanu - Ciobanu, Fl. Gheorghe. În tur, prahovenii au caştigat cu 1-0, după ce au marcat unicul gol al partidei prin Ciobanu, în minutul 95. În clasament, Prahova conduce cu 7 puncte, urmată de Vrancea cu 4 puncte şi Tulcea 0 puncte.

Contestaţia nu se judecă fără bani

Ierarhia a rămas definitivă după ce FRF a respins contestaţia depusă de selecţionata din Tulcea la finalul partidei cu Prahova, meci pierdut cu 0-3. Tulcenii au susţinut că prahovenii au în lot jucători care au evoluat cu contract în liga a treia, la Poiana Cîmpina, lucru interzis de regulamentul Cupei Regiunilor. FRF nu a analizat însă cazul pentru că tulcenii nu au plătit contestaţia. Meciul dintre Prahova şi Tulcea, programat în prima etapă, a fost amanat pentru a doua oară. Azi, la Buşteni, cele două echipe urmau să se întalnească, dar tulcenii au anunţat că nu pot ajunge la meci. Meciul este amanat a doua oară, după ce pe 2 octombrie partida a fost amanată din cauza unei ploi torenţiale. Selecţionata Vrancei va susţine ultimul meci din grupe miercurea viitoare, pe stadionul “Milcovul”. Adversara vrancenilor va fi selecţionata Tulcei. În cazul unui succes, Vrancea poate ajunge în semifinalele competiţiei, acolo unde se califică şi ocupanta celui mai bun loc doi din cele trei grupe a Cupei Regiunilor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.