Sport

Handbaliştii vor primul succes în campionat

Dan Chiriac
25 sep 2013 516 vizualizări
CSM 2007 Focşani - Politehnica Iaşi, azi, orele 18.30, în Divizia A de handbal masculin.Partida are loc la Sala Polivalentă

Echipa de handbal CSM 2007 Focşani va disputa azi partida din etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin. Focşănenii vor da piept cu Politehnica Iaşi, un adversar tradiţional în ultimii ani. Cele două echipe au oferit de fiecare dată partide foarte interesante, aşa cum se anunţă a fi şi cea din această seară. De fiecare dată rezultatul a fost pe muchie de cuţit, unele partide încheindu-se şi la egalitate. Partida de la Sala Polivalentă va debuta la orele 18.30, intrarea spectatorilor fiind liberă. Lotul formaţiei focşănene îi cuprinde pe Petrică Vasilache, Ciprian Stancu, Iulică Barbu, Constantin Daniel Rusu, Vasile Gelu Ungureanu, Florin Constantin, George Radu Bălan, Ionuţ Gheorghe, Robert Andrei Năsătăsie, George Ştefan Tănase, Silviu Gabriel Rotaru, George Mădălin Necoară, Alin Smeu, Iulian Neaţă şi Robert Popa. Noutăţile echipei sunt portarul Ungureanu, adus de la Adjud, Alin Smeu, împrumutat de la HC Vaslui şi doi jucători aduşi de la echipa de juniori LPS Focşani. În lot se află un poliţist, portarul Rusu, care lucrează la Serviciul Criminalistic din IPJ Vrancea, dar şi un subofiţer angajat în Ministerul Apărării, Florin Cosntantin. În prima etapă, CSM 2007 Focşani a pierdut la limită meciul jucat cu CSU Galaţi. Gazdele s-au impus cu 18-17 (10-7). “Sperăm ca meciul următor, de pe teren propriu, să ne aducă şi primul succes în campionat. Va fi un meci greu în compania echipei din Iaşi”, a spus antrenorul Viorel Ciubotaru, la finalul jocului de la Galaţi. Obiectivul echipei focşănene în acest campionat este o clasare cat mai bună şi formarea unui lot competitiv, care în anii următori, şi-ar putea propune chiar promovarea în prima ligă. Handbbaliştii focşăneni ar merita mai mult, după ce în ultimii opt ani au avut de fiecare dată evoluţii foarte bune în Divizia A de handbal, unde s-au clasat chiar şi pe poziţia secundă. Partida din această seară va fi spectaculoasă, ambele formaţii avand în lot jucători valoroşi. Runda viitoare, CSM 2007 Focşani va merge la Iaşi, pentru partida cu Ştiinţa Miroslava. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.