Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Stoian, aproape de Genoa

Ziarul de Vrancea
27 aug 2013 578 vizualizări
Mijlocaşul echipei Chievo Verona, Adrian Stoian, este foarte aproape de un împrumut la formaţia Genoa, a anunţat,ieri, site-ul ilsecoloxix.it

Conform sursei citate, mai sunt de pus la punct cateva detalii ale împrumutului, dar înţelegerea ar putea fi perfectată astăzi. De asemenea, Genoa este foarte aproape de a-l aduce pe argentinianul Ricardo Centurion de la Racing Club.
 
 
Tomic sr, persona non grata

US Tennis Association (USTA), organizatoarea US Open, a refuzat cererea venită de la agentul jucătorului australian Bernard Tomic de a i se acorda o acreditare tatălui acestuia pentru competiţia de la Flushing Meadow.  Purtătorul de cuvant al USTA, Chris Widmaier a declarat că a optat pentru neacreditarea lui John Tomic, care a fost interzis de la turnee de către ATP şi International Tennis Federation în acest an, după ce a fost acuzat de violenţe împotriva fostului partener de antrenament al fiului său. John Tomic este, de asemenea, şi antrenorul lui Bernard.

Gest lipsit de fair-play

Americanul Simon Cho, medaliat cu bronz la short-track la Jocurile Olimpice din 2010 de la Vancouver şi campion mondial în 2011, a fost suspendat doi ani de federaţia internaţională de patinaj (ISU) pentru că a sabotat patinele unui adversar înainte de o probă. Găsit vinovat pentru că a răsucit lama patinei unui canadian, Cho este suspendat pană la 4 octombrie 2014 şi va rata astfel Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci."În depoziţia din 11 februarie 2013, Simon Cho a recunoscut că a răsucit lama unui patinator canadian, dar susţine că a făcut acest lucru la cererea antrenorului său, Chun Jae-su", anunţă federaţia internaţională. Comisia de Disciplină a federaţiei a apreciat însă că nu există suficiente elemente care să indice implicarea directă a antrenorului, însă consideră că acesta a fost un "agent provocator".Antrenorul Chun a primit o suspendare de doi ani, care se va încheia la 25 august 2015.

Fotbalist camerunez, anchetat în Germania

Atacantul camerunez al echipei Kaiserslautern (liga secundă), Mohamadou Idrissou, este anchetat pentru ameninţări şi insulte, a anunţat purtătorul de cuvant al poliţiei din Frankfurt, confirmand o informaţie din cotidianul Bild. O plangere a fost depusă la 25 iunie împotriva lui Idrissou pentru ameninţări repetate la telefon adresate unei foste prietene. La 10 august, tribunalul din Frankfurt i-a interzis internaţionalului camerunez să se apropie la mai puţin de 75 de meri de domiciliul reclamantei, precum şi orice contact cu aceasta. Avocatul jucătorului a declarat pentru agenţia germană SID că a depus la 19 august o plangere contra femeii pentru deturnare de fonduri. Potrivit avocatului, tanăra a cerut ajutorul jucătorului atunci cand îşi căuta un apartament. în acest interval, obiecte de o valoare "de cinci cifre" ar fi dispărut din locuinţa lui Idrissou. Idrissou, 33 de ani, evolează în Germania din 2000.

Cupa Stelelor Estului

Turneul internaţional de juniori Cupa Stelelor Estului, competiţie organizată de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" la care participă echipe cu jucători născuţi după 1 ianuarie 1998 (under 15), se va desfăşura în perioada 2-5 septembrie. La ediţia din acest an vor participa echipele: Galatasaray Istanbul, Partizan Belgrad, Academia "Ferenc Puskas" Budapesta şi Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi". Cele patru participante vor juca in sistemul fiecare cu fiecare, urmand ca echipa cu cele mai multe puncte acumulate să fie declarată caştigătoarea turneului.  Partidele se vor disputa pe terenurile din cadrul bazei sportive a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", din Ovidiu. Pe langă trofeul dedicat caştigatoarei Cupei Stelelor Estului, cei mai buni dintre cei 72 de juniori vor fi recompensaţi şi cu premiile individuale: "Cel mai bun portar al turneului", "Cel mai bun fundaş al turneului", "Cel mai bun mijlocaş al turneului", "Golgheterul turneului" şi „Cel mai bun jucător al turneului".  Ediţia inaugurală, desfăşurată în 2010, a fost caştigată de Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", iar ediţia a doua, din 2011, a revenit echipei Bursaspor.

NBA, fără coşgeter

Baschetbalistul formaţiei San Antonio Spurs, Tracy McGrady, cel mai bun marcator din NBA în 2003 şi 2004 şi de şapte ori selecţionat în All Star Game, nu va mai juca în NBA. "Mulţumesc tuturor că m-aţi susţinut timp de 16 sezoane în NBA, în cele şapte meciuri All Star Game şi mulţumesc pentru momentele minunate", a declarat McGrady, în varstă de 34 de ani, revenit în aprilie la Spurs, după un an la Qingdao în campionatul Chinei.  McGrady are o medie de 19,6 puncte şi 5,6 recuperări pe meci în carieră. El a disputat 938 de meciuri în NBA pentru Toronto, Orlando, Houston, New York, Detroit, Atlanta şi San Antonio.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.