Sport

Juniorii nu mai pot juca meciuri în interval mai mic de 48 de ore

Dan Chiriac
27 aug 2013 533 vizualizări
Asociaţia Judeţeană de Fotbal a reacţionat după ce s-a anunţat organizarea campionatelor de juniori la minifotbal

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a reacţionat după ce Liga de minifotbal Vrancea, FC Sanorom Boloteşti şi Fan club Steaua Mărăşeşti au anunţat organizarea primul campionat de minifotbal pentru copii, pe trei categorii de varstă:1998-1999, 2000-2001şi 2002-2003. “Atragem atenţia membrilor afiliaţi că nu există acordul AJF Vrancea pentru aceste competiţii, iar cine va participa va suporta conseciţele sancţiunilor prevăzute de ROAF. Folosirea legitimaţiei emisă de AJF este interzisă. Această competiţie nu poate avea loc cu jucători legitimaţi deoarece copiii trebuie să aibă perioada de recuperare mai mare între două jocuri. Desfăşurarea acestei competiţii poate aduce prejudicii sănătăţii copiilor participanţi. Mă refer aici la copiii care participă şi în campionatele de juniori ale AJF Vrancea”, spune Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Conform ROAF, nici un jucător junior nu poate evolua în două partide de fotbal într-un interval mai mic de 48 de ore. Prevederea a fost luată pentru a nu afecta starea de sănătate a copiilor. Se pare că organizatorii vor modifica formula de desfăşurare la campionatele de minifotbal pentru juniori. Astfel, întrecerea va avea loc în următoarele trei săptămani, pană la debutul campionatelor de juniori la fotbal şi se va desfăşura doar sub forma unei cupe. Meciurile de minifotbal se vor desfăşura pe terenurile sintetice de la Boloteşti, Focşani şi sala Mărăşeşti. Campionatul va debuta sâmbătă, 31 august, la Boloteşti. Prima şedinţă tehnică va avea loc la Focşani miercuri, 28 august, ora 18.00, la terenul de fotbal de langă pasarela spre Odobeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.