Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Săndoi părăseşte tricolorii mici

Ziarul de Vrancea
19 aug 2013 404 vizualizări
Antrenorul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, şi-a reziliat, ieri, contractul cu Federaţia Romană de Fotbal, din motive personale

Echipa naţională de tineret face parte din grupa a VI-a a preliminariilor Campionatului European, înregistrand un rezultat de egalitate cu Insulele Feroe, scor 2-2, în deplasare. Din această grupă mai fac parte Germania, Muntenegru şi Irlanda. Într-un meci amical, Romania U21 a fost învinsă, la 13 august, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, de reprezentativa similară a Ciprului, aceasta fiind ultima partidă a lui Săndoi ca antrenor al naţionalei "mici".

Falcao dezminte zvonul din Marca

Atacantul columbian Radamel Falcao a dezminţit, ieri, zvonurile conform cărora ar dori să plece de la echipa AS Monaco, care l-a transferat în această vară de la formaţia Atletico Madrid. "Este un articol total fals. Sunt fericit la Monaco şi cred în acest proiect. Totul este fals, chiar şi cifrele apărute în presă. Mă simt bine la acest club şi vreau să răman aici", a declarat Falcao. De asemenea, antrenorul formaţiei AS Monaco, Claudio Ranieri, a negat o eventuală plecare a internaţionalului columbian. "Zvonurile sunt zvonuri, Falcao rămane la Monaco", a spus tehnicianul italian. Cotidianul spaniol Marca a scris, duminică, că atacantul Radamel Falcao vrea să părăsească gruparea din Principat, fiind dezamăgit de proiectul sportiv de acolo, dar şi ca urmare a schimbării regimului fiscal al clubului. Radamel Falcao a fost achiziţionat de AS Monaco de la Atletico Madrid în această vară contra sumei de 60 de milioane de euro. Internaţionalul columbian a semnat un contract pană în vara lui 2018 cu gruparea din Principat.

Premii record la US Open

Caştigătorii la simplu feminin şi masculin la ediţia din acest a turneului de Grand Slam US Open vor primi cate 2,6 milioane de dolari (1,96 milioane de euro), cu 37 la sută mai mult ca în 2012, sume ce reprezintă un record al premiilor oferite în tenis. Jucătorii care vor fi eliminaţi în primul tur vor primi cate 32.000 de dolari (circa 24.000 de euro), cu 32 la sută mai mult ca la ediţia precedentă. în total, premii de 34,3 miloane de dolari (circa 25 de milioane de euro) vor fi acordate la ultimul Grand Slam al anului. În comparaţie cu US Open, caştigătorul, atat pe tabloul feminin, cat şi pe cel masculin de simplu, a încasat 1,88 milioane de euro la Wimbledon, 1,85 milioane de euro la Australian Open şi 1,5 milioane de euro la Roland Garros. Meciurile de pe tablourile principale la competiţia de la Flushing Meadows se vor desfăşura între 26 august şi 8 septembrie.

Furtună de cinci minute

Campioana Juventus Torino a caştigat Supercupa Italiei pentru a doua oară consecutiv şi pentru a şasea oară în istorie, după ce a învins, duminică, pe Stadio Olimpico din Roma, cu scorul de 4-0 (1-0), deţinătoarea Cupei Italiei, Lazio Roma. Fundaşul Ştefan Radu a jucat pană în minutul 58 la Lazio Roma. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pogba ('23), Chiellini ('52), Lichsteiner ('54) şi Teves ('56).

Jumătate puşcăriaş, jumătate fotbalist

Fostul fundaş al echipei Bayern, Breno, condamnat pentru un incendiu voluntar anul trecut de un tribunal din München, beneficiază de un regim de semilibertate şi se poate antrena cu formaţia under-23 a clubului bavarez. Breno, în varstă de 23 de ani, a fost condamnat la trei ani şi nouă luni de închisoare pentru că şi-a incendiat casa în septembrie 2011. După 13 luni de încarcerare, el a fost autorizat să părăsească penitenciarul zilnic - dimineaţa la 8.30, fiind nevoit să revină în închisoare la 13.30. El va putea astfel să-şi exercite funcţia de antrenor secund la echipa under-23 a clubului bavarez şi va putea să se antreneze alături de aceşti jucători.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.