Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: La cotitură, pentru "Kape"

Ziarul de Vrancea
5 aug 2013 645 vizualizări
Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în momentul în care atacantul formaţiei CFR Cluj,

Pantelis Kapetanos, se va despărţi de gruparea ardeleană, oficialii campioanei Romaniei îl vor contacta pentru un transfer. "Din informaţiile pe care le am, Kapteanos nu s-a despărţit de CFR, dar cand vom fi siguri, oamenii din club se vor ocupa de asta. E un jucător pe care noi o să-l contactăm cand va deveni liber de contract", a spus Reghecampf. Laurenţiu Reghecampf exclude posibilitatea unui schimb de jucători Mihai Costea - Pantelis Kapetanos. "Mihai Costea e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămană în lot. Nu va exista un schimb Mihai Costea - Kapetanos", a completat Reghecampf. Pantelis Kapetanos a fost anunţat de conducerea clubului CFR Cluj că se poate transfera la orice echipă. El a mai evoluat la Steaua în perioada 2008-2011.

Chelsea a învins pe Milan

Echipa engleză Chelsea Londra a învins, duminică, la East Rutherford, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia italiană AC Milan, în semifinalele turneului amical International Champions Cup. Golurile învingătorilor au fost marcate de De Bruyne ('29) şi Schürrle ('90^2). Partida s-a disputat pe arena unde îşi dispută meciurile echipele de fotbal american New York Jets şi New York Giants. În finala turneului amical International Champions Cup, care va avea loc miercuri, la Miami, Chelsea Londra va întalni formaţia spaniolă Real Madrid. Într-un meci de clasament de la International Champions Cup, echipa spaniolă FC Valencia a trecut, la New York, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia italiană Internazionale Milano. Golurile învingătorilor au fost marcate de Banega, Viera (2) şi Jonas. iera Fundaşul Cristian Chivu a jucat în prima repriză la Inter Milano.

Gascoigne, panarama panaramelor

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne a fost condamnat, ieri, la plata unei amenzi în valoare de 1.440 de euro pentru agresiune şi tulburarea ordinii publice în urma unui incident petrecut într-o gară din nordul Londrei, la 4 iulie. Gascoigne, în varstă de 46 de ani şi care are mari prlobleme cu alcoolul, a pledat vinovat la ambele capete de acuzare. Fostul jucător al echipelor Newcastle United, Tottenham Hotspur, Lazio Roma şi Glasgow Rangers a fost arestat de poliţiştii chemaţi în gara Stevenage, din Hertfordshire. El a fost acuzat că a agresat-o în gară pe fosta sa soţie Sheryl, precum şi pe un agent de securitate. Fostul fotbalist, care a fost internat la începutul anului într-o clinică americană pentru alcoolism, a fost eliberat sub caţiune şi urmează să fie audiat la 5 august.

Cristiano rămane galactic

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo îşi va prelungi contractul cu echipa Real Madrid pană în vara anului 2018, a anunţat cotidianul Marca în ediţia tipărită de ieri. Conform sursei citate, internaţionalul portughez ar urma să primească un salariu stagional de 17 milioane de euro. Cristiano Ronaldo, în varstă de 28 de ani, a fost achiziţionat de Real Madrid în vara anului 2009 de la Manchester United. Presa internaţională a scris în această vară că Ronaldo va pleca de la Real Madrid, principalele destinaţii fiind Paris Saint-Germain, Manchester City şi Manchester United.

Chelsea insistă degeaba pentru Rooney

Gruparea Manchester United a refuzat o ofertă de 25 de milioane de lire sterline plus bonusuri de la Chelsea pentru atacantul Wayne Rooney. Oferta a fost făcută duminică seară, dar United şi-a menţinut decizia de a nul transfera pe atacantul de 27 de ani.  În iulie, Chelsea a mai prezentat o ofertă de 20 de milioane de lire sterline pentru Rooney, dar şi aceasta a fost refuzată de Manchester United. Rooney mai are doi ani de contract cu Manchester United.

Arbitru arestat înainte de meci

Un meci de fotbal din prima ligă sud-africană a fost întarziat o oră, după ce arbitrul întalnirii şi unul dintre asistenţi au fost arestaţi în timp ce se aflau într-o maşină furată. Cei doi arbitri urmau să oficieze la meciul dintre Platinum Stars şi Wits University. însă în drumul spre stadion, poliţia i-a arestat şi i-a dus la comisariat, cei doi aflandu-se într-o maşină furată.  "Bună cooperare între poliţie şi oficialii campionatului pentru a-i elibera pe arbitrii meciului. Mulţumim tuturor", a declarat managerul general al campionatului, Derek Blackensee. O altă brigadă de arbitri a fost trimisă la meciul încheiat la egalitate, scor 0-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.