Sport

Cupa Regiunilor îşi desemnează azi caştigătoarea

Dan Chiriac
19 iul 2013 698 vizualizări
Partidele au loc pe Stadionul “Milcovul” din Sud

Trei echipe din zona Moldovei se luptă pentru calificarea la faza următoare a Cupei Regiunilor la fotbal. Întrecerile sunt rezervate juniorilor născuţi în anul 1999. Aseară, pe stadionul “Milcovul” s-a desfăşurat primul joc al grupei. CSM Focşani a întalnit pe Politehnica Iaşi, într-o partidă desfăşurată după închiderea ediţiei. Cele două formaţii compun o serie din care mai face parte şi Luceafărul Brăila. Azi, pe terenurile din Sud au loc alte două partide. De la orele 9.00, Luceafărul Brăila va primi replica celor de la Politehnica Iaşi. După-amiază, va avea loc o nouă partidă. CSM Focşani, antrenori Alin Samoilă şi Mihai Oprişan, va juca cu Luceafărul Brăila. Partida va începe de la orele 18.00. Acţiunea de la Focşani va fi supervizată de referentul Federaţiei Romane de Fotbal, Cătălin Chigir. Grupa 1999 de la CSM Focşani a reuşit rezultate notabile în ultima perioadă. În 2012, grupa respectivă a jucat la Constanţa la turneul semifinal al campionatului naţional. Focşănenii au fost învinşi de cei de la Academia Hagi. CSM Focşani a terminat campionatul pe locul cinci la nivel naţionl. În acest an, focşănenii au ratat prezenţa la turneul final, după ce au fost învinşi la zonă de Oţelul Galaţi, cu 2-1. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.