Sport

Transferul lui Bălgrădean a căzut

Ziarul de Vrancea
16 iul 2013 485 vizualizări
Dinamo n-a fost de acord să dea portarul doar cu împrumut la Standard Liège

Transferul portarului echipei Dinamo, Cristian Bălgrădean, la formaţia Standard Liège a căzut pentru moment, deoarece gruparea belgiană dorea doar un împrumut al jucătorului, a declarat, ieri, la Sport.ro, preşedintele clubului "alb-roşu", Constantin Anghelache. "El a mers la Liège pentru o ultimă discuţie şi pentru vizita medicală. Au apărut elemente care au amanat transferul pană în iarnă. Rămane la Dinamo. Standard dorea să-l ia împrumut şi nu definitiv şi cu această chestiune nu am fost de acord. Nu a fost vorba de împrumut înainte ca el să plece în Belgia. Este posbil ca Bălgrădean să nu fi fost mulţumit de oferta financiară, dar nu ştiu, că nu a fost cu mine, ci cu impresarul. Noi ştiam că Standard îl doreşte definitiv, fixandu-se şi indemnizaţia de transfer, de 800.000 de euro", a spus Anghelache. Într-o intervenţie la DigiSport, Constantin Anghelache a precizat că transferurile jucătorilor Dusan Savic (Macedonia), Ben Amor (Tunisia) şi Ramon Cardozo (Paraguay) la Dinamo nu se vor realiza, singurul care va semna un contract cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind brazilianul Elton: "Am avut patru jucători în pregătire, cu condiţii stabilite sută la sută. Au venit duminică şi rămane unul singur, Elton. Toţi ceilalţi trei nu vor rămane. După controlul medical am renunţat şi am spus totul, nu vreau să comentez."
Portarul Cristian Bălgrădean a plecat, luni, în Belgia, pentru a negocia un contract cu gruparea Standard Liège. În cazul în care transferul s-ar fi perfectat, jucătorul ar fi fost înlocuit de goalkeeper-ul maghiar Zoltan Kovacs, fotbalist liber de contract.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.