Sport

Mai mult "loser" decat "lucky"

Ziarul de Vrancea
9 iul 2013 465 vizualizări
Ajuns cu noroc pe tabloul principal la Bastad, Marius Copil a fost eliminat şi la simplu şi la dublu * Victor Hănescu şi Alexandra Cadanţu au început cu victorii turneele la care participă

O dată cu încheierea turneului de la Wimbledon, jucătorii de tenis îşi continuă activitatea dincoace de Canalul Manecii, printre ei aflandu-se şi o serie de sportivi romani. În turneul de 410.200 euro de la Stuttgart, Victor Hănescu (51 ATP)  a debutat cu o victorie frumoasă, în faţa rusului Dmitri Tursunov (67), scor 3-6, 6-3, 7-6. În turul doi, Hănescu îl va întalni pe brazilianul Thomaz Bellucci (56), care a reuşit să-l elimine pe favoritul numărul 7, Lukas Rosol (Cehia, 40 ATP), scorul fiind 6-4, 6-4.
* La Open-ul Suediei de la Bastad (433.770 E), Marius Copil (132) a fost eliminat în ultimul tur de calificări de elveţianul Henri Laaksonen, dar a ajuns pe tabloul principal ca lucky-loser, în urma accidentării la gleznă, suferită de italianul Paolo Lorenzi (locul 70 ATP). Copil n-a reuşit să fructifice această şansă şi a pierdut în primul tur în faţa jucătorului clasat cu un loc în urma sa, Blaz Kavcic (Slovenia), scor 4-6, 1-6. În proba de dublu, venit să-şi apere punctele caştigate anul trecut în Suedia, Horia Tecău a jucat alături de Copil, însă cuplul romanesc a fost învins de perechea Jan Hajek / Filip Polacek (Cehia / Slovacia), scor 5-7, 3-6.
* În turneul feminin de la Budapesta (235 mii de dolari), Romania are două jucătoare calificate în turul secund. După Simona Halep, o altă romancă, Alexandra Cadanţu (80 WTA), a trecut şi ea primul hop, trecand cu scorul de 6-0, 6-1 de austriaca Patricia Achleitner (184). Alexandra a avut şi puţin noroc, deoarece previzibila sa adversară, din turul secund, Alizé Cornet (Franţa, 32 WTA, favorită nr. 2) a fost eliminată de Andrea Hlavackova (Cehia), scor 4-6, 2-6. În 2011, Irina Begu s-a calificat în finala turneului de la Budapesta, pe care a pierdut-o în faţa italiencei Roberta Vinci.
* La Palermo, perechea Alexandra Dulgheru/Ines Ferrer (Romania/Spania) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu, fiind învinsă, cu scorul de 1-6, 7-6, 6-10, după o oră şi 27 de minute, de cuplul Renata Voracova/Barbora Zahlavova (Cehia, nr. 3).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Varga, acum 3915 zile, 4 ore, 52 minute, 24 secunde
Cand o sa fie si Romania la un turneu final , si daca tot ajung acolo sa faca si o fiurga frumoasa , deoarece m-am saturat sa ma uit la TV la aceste campionate si sa nu pot tine cu echipa NATIONALA
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.