Sport

Proiectele Grassroots au dus în Germania cinci preşedinţi de AJF-uri

Dan Chiriac
7 iun 2013 550 vizualizări
Printre aceştia s-a aflat şi Dan Dumitru

În perioada 3-6 iunie o delegaţie din ţara noastră formată din zece persoane a participat la un curs privind implementarea proiectelor UEFA Grassroots intitulat Study Group Scheme. Printre cei care au format delegaţia s-a aflat şi preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru. În Germania, delegaţia romană a participat la mai multe seminarii alături de delegaţii din Rusia, Kazakstan şi Germania. Timp de trei zile în centrul sportiv Kamen Kaiserau au avut loc prezentări şi schimburi de idei despre modul de lucru din fiecare ţară. Delegaţia noastră a fost formată din cinci preşedinţi de AJF-uri respectiv Mihu Vasile –Constanţa, Dan Dumitru-Vrancea, Cristi Sava-Bacău, Paraschiv Dumitru – Mehedinţi, Dorel Cura – Arad, alături de Alin Cioban -fotbal feminin, Pigulea Adrian -responsabil grassroots, Cornel Jurcă -Comisia tehnică FRF, Uzunea Dumitru –Şcoala Federală de antrenori, Sandu Tăbîrcă-comisia tehnică. Seara, după cursuri,  s-a jucat şi fotbal  de sală unde echipa noastră  a  făcut spectacol  cu reprezentativa Germaniei &Africa de Sud,  a remizat cu Rusia şi a învins la limită în finala reprezentativa Kazakstanului, adjudecandu-şi astfel  trofeul. Cei prezenţi au avut ocazia să viziteze şi stadionul finalistei Ligii Campionilor, Borussia Dortmond. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.