Sport

Crestat în abdomen

Ziarul de Vrancea
4 iun 2013 468 vizualizări
Fundaşul Oţelului, Samoel Cojoc, a ajuns în spital. în urma unei bătăi de cartier* el a cerut expres medicilor să nu furnizeze informaţii privind starea sa de sănătate

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Samoel Cojoc, se află internat în Spitalul Judeţean Galaţi,  după ce a fost înjunghiat în abdomen, în noaptea de luni spre marţi. Directorul general al Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, ieri, la Sport.ro, că fotbalistul Samoel Cojoc se află în afara oricăui pericol. "El este în afara oricărui pericol, oricum acum mă duc la spital. Dar a vorbit deja cu familia, este OK. Merg la spital, vom vorbi cu doctorul şi vom şti mai multe. Este regretabil ce s-a întamplat, dar trebuie să fim alături de el, face parte din familia Oţelului, trebuie să-l ajutăm", a declarat Răducan. Oficialul Oţelului a stat de vorbă cu Cojoc la spital şi a făcut precizări privind starea sa. "Am stat de vorbă cu el, l-am văzut. Are o rană în zona abdomenului, dar medicii spun că în cateva zile va fi externat. Mi-a povestit incidentul, a sărit în apărarea fraţilor săi. Era legitimă apărare, de asta nu va primi amendă nici din partea poliţiei şi nici a clubului", a afirmat Narcis Răducan. Cristina Tatulici, purtător cuvant al Poliţiei Municipiului Galaţi, a anunţat că în urma incidentului din noaptea de luni spre marţi trei persoane au fost internate la Spitalul Judeţean. "Într-un cartier mărginaş al oraşului Galaţi a avut loc o altercaţie între două grupuri de persoane pe fondul consmului de alcool, în urma căreia trei persoane au fost internate la Spitalul Judeţan. Poliţiştii vor demara o anchetă de cercetare penală pentru a afla vinovaţii", a explicat Cristina Tatulici.
Cojoc a cerut medicilor de la spitalul din Galaţi să nu ofere presei nicio informaţie cu privire la starea lui de sănătate, aceştia prezentand reprezentanţilor mass-media solicitarea fotbalistului: "Subsemnatul Cojoc Samoel declar că nu doresc ca date privind diagnosticul meu şi starea mea de sănătate să fie furnizate presei de către reprezentanţii spitalului. În caz că nu mi se va respecta dreptul la confidenţialitate, voi acţiona în instanţă", se arată în cererea lui Cojoc.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.