Sport

Judoka s-au întors cu medalii de la Cupa Romaniei

Dan Chiriac
14 mai 2013 422 vizualizări
Sorina Ţurcanu şi Georgică Stanciu au urcat pe podium

Sportivii de la CSM Focşani 2007 au reuşit o bună performanţă la Cupa României pentru seniori, ale cărei întreceri au avut loc sâmbătă, la Iaşi. La 70 kg Sorina Ţurcanu şi-a reconfirmat forma excelentă în care se află în acest an şi a câştigat medalia de bronz. La aceeaşi categorie, Mirela Constantin s-a clasat pe locul 5. Tot medalia de bronz a câştigat şi Georgică Stanciu, la 100 kg, în timp ce Dănuţ Stanciu s-a clasat al şaptelea la 81 kg. După concurs, profesorul Stănică Grosu, antrenor al sportivilor focşăneni, împreună cu Dumitru Zisu, Iulian Surlă şi Marinel Palade, au declarat: „Rezultatele sportivilor noştri sunt foarte bune! Pentru cei nefamiliarizaţi cu ceea ce se întâmplă în judo, precizez că unele cluburi aduc pentru întrecerile de nivel naţional sportivi din Republica Moldova, foarte competitivi şi care fac o concurenţă foarte dură judoka din România. După competiţii, aceşti sportivi se întorc la ei în ţară unde continuă pregătirea pentru ca, la următoarea competiţie din România, să fie aduşi să concureze pentru cluburi de aici. Cât de puternici sunt? Destul de puternici pentru a câştiga cupe ori titluri naţionale în România. La Iaşi, spre exemplu, moldovenii care au concurat pentru cluburi de la noi au câştigat medaliile de aur la 3 categorii!”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.