Sport

Trei echipe se bat pentru caştigarea Superligii

Dan Chiriac
10 mai 2013 521 vizualizări
Naţional Goleşti 19p, Energia Vulturu 16 p şi Selena Jariştea 13p sunt în luptă directă pentru prima poziţie, mai ales că în ultimele două runde vor avea loc şi meciurile directe

Superliga Vrancei va programa azi partidele etapei a şasea din play-off şi play-out. Liderul clasamentului, Naţional Goleşti, va întalni pe teren propriu pe Foresta Gugeşti. Gazdele pornesc cu prima şansă, mai ales că gugeştenii sunt în scădere de formă şi par tot mai puţin interesaţi de acest final de campionat. Cel mai interesant meci se va juca la Gugeşti. Echipa locală, Victoria, ocupanta locului patru, cu 10 puncte, va primi replica celor de la Selena Jariştea. Oaspeţii au o singură variantă pentru a rămane în cursa pentru primul loc. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1. Energia Vulturu, ocupanta locului doi cu 16 puncte, aşteaptă paşii greşiţi ai contracandidatelor, dar totodată trebuie să se ajute singură în meciul cu Doctor GSM Suraia. În tur, meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, punctele pierdute cantărind foarte mult pentru Energia Vulturu. Cel mai liniştit meci al etapei se va juca la Cîmpineanca, acolo unde echipa locală va da piept cu FC Mărăşeşti. Lupta pentru evitarea retrogradării este aprigă. Unirea Ţifeşti este singura echipă lipsită de griji. Voinţa Odobeşti are nevoie de un punct în meciul de azi pentru a-şi asigura rămanerea în acest eşalon. De la locul trei în jos patru echipe se bat pentru o poziţie salvatoare. Dinamo Tătăranu, Voinţa Cîrligele, FCM Adjud şi Voinţa Slobozia Ciorăşti speră să caştige meciurile din acest final de sezon. Partidele vor începe la orele 18.00. În play-off se vor avea loc partidele: Energia Vulturu - Doctor GSM Suraia,  Naţional Goleşti – Foresta Gugeşti, Victoria Gugeşti - Selena Jariştea, AS Cîmpineanca – FC Mărăşeşti. În play-out se vor juca întalnirile: Voinţa Cîrligele - Flacăra Urecheşti, Dinamo Tătăranu – Unirea Ţifeşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti - Voinţa Odobeşti, Podgoria Coteşti – FCM Adjud.

Ultima etapă cu datorii!

AJF Vrancea a anunţat ieri că nu va programa în runda următoare echipele cu datorii, Doctor GSM Suraia, FC Mărăşeşti, Voinţa Cîrligele, Flacăra Urecheşti şi Podgoria Coteşti. Acestea nu vor putea evolua în etapa a şaptea dacă nu vor face dovada achitării baremurilor de arbitraj din sezonul de primăvară. La două neprogramări, conform regulamentului, aceste echipe vor fi excluse din campionat. De asemenea, echipele care se bat pentru promovare trebuie să prezinte toate actele clubului, dar şi certificatul de identitate sportivă. Maine, în liga a cincea se va juca o singură partidă. Euromania Dumbrăveni va primi replica celor de la Gloria Răcoasa, pe terenul din Gugeşti. Meciul va începe la orele 11.00. Partida a fost amanată în prima etapă a play-off în condiţiile în care formaţia gazdă urma să joace finalele campionatului judeţean de futsal tineret. Ultima etapă din liga a cincea se va juca pe 19 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.