Sport

Doi jucători de la CSM Focşani, în lotul naţional U 14 a Romaniei

Dan Chiriac
18 apr 2013 573 vizualizări
Fotbalistii vranceni Carlos Băiculescu, Zaharia Alexandru şi Ştefan Pădineanu, componenţi ai grupei de Juniori C de la CSM Focşani, au participat la ultimul test pentru lotul naţional U14 al Romaniei.

La Buzău echipa Munteniei din care au făcut parte şi cei trei componenţi ai CSM Focşani au caştigat un meci test contra reprezentativei Dobrogei cu scorul de 2-0, unul din goluri fiind marcat de Carlos Băiculescu după o acţiune la finalul căreia colegul său Ştefan Pădineanu i-a pasat decisiv. Din cei 40 de jucători care au evoluat, antrenori federali au oprit 18 copii printre care Băiculescu şi Pădineanu care vor intra în cantonamentul FRF de la Mogoşoaia. Acolo se va stabili prima echipă care va evolua în primul meci internaţional. “Important este că cei doi au rămas în lotul lărgit, fapt ce onorează şi confirmă munca antrenorilor de la acest club”, spune Danilete Iorga, preşedintele CSM Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.