Sport

Ce mai spune nea Mitică?

Ziarul de Vrancea
16 apr 2013 467 vizualizări
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir afirmă că îi va nenoroci pe membrii Comisiei de Disciplină, dacă vor fi influenţaţi în cazul incidentelor de la meciul Rapid - Steaua * el s-a referit şi la dosarul Craiova, menţionand că Adrian Mititelu a indus DNA în eroare, ascunzand faptul că gruparea se afla în insolvenţă

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că le-a atras atenţia membrilor Comisiei de Disciplină, care vor judeca incidentele de la partida Rapid - Steaua, să nu fie influenţaţi: "Nu ştiu dacă vine Mihai Stoica la comisii. Eu atat le-am atras atenţia celor de la comisii să nu fie influenţaţi de o parte sau cealaltă că îi nenorocesc. Imediat îl dau afară pe cel care nu respectă regulamentul. Vinovaţii trebuie traşi la răspundere. Nu este în regulă ce s-a întamplat pe Giuleşti. Dacă, Doamne-fereşte, îl nimerea în ochi cu bricheta pe Chiricheş, era orb acum şi putea să îşi încheie cariera. Suntem totuşi la sport", a spus oficialul LPF, care este de părere că firma de stewarzi angajată de FC Rapid nu şi-a făcut datoria şi a precizat că este posibil ca jandarmii să revină în incinta stadioanelor pentru asigurarea ordinii. Referitor la jucătorii echipei Rapid care vor cere, miercuri, ajutorul membrilor Comitetului Executiv al FRF, Dragomir a afirmat că aceştia nu pot primi decat sfaturi. "Săracii jucătorii de la Rapid au dreptate, trebuie să le dea banii, dar conform legii asta e. Federaţia poate ajuta cu sfaturi. Eu unul nu îi sfătuiesc pe jucători să nu se prezinte la meciuri. Eu îi sfătuiesc pe patronii lor să găsească o formă să îi plătească. Să îi plătească lunar, aşa cum U Cluj şi Gloria Bistriţa îi plăteşte", a explicat Dragomir.
În continuare, Dragomir s-a referit la cazul dezafilierii Universităţii Craiova, menţionand că finanţatorul Adrian Mititelu a indus DNA  în eroare, a escrocat Fiscul şi a păcălit instanţele ascunzand faptul că societatea se află în insolvenţă şi astfel putea cere anularea transferurilor jucătorilor săi. "Legat de dezafiliere, de pierderea jucătorilor, o să aveţi o surpriză foarte mare. Cei de la Craiova au împins cu bună ştiinţă federaţia să ajungă la dezafiliere. Universitatea Craiova fiind în insolvenţă, lucru pe care nu îl ştie nimeni, putea să nu păţească nimic. Administratorul judiciar al clubului putea să ceară judecătorului sindic să anuleze totul, transferurile, tot. Dar ei nu asta au vrut, ei au vrut să plece jucătorii, pentru că nu mai aveau cu ce să îi plătească, iar apoi să acuze FRF şi LPF că fotbaliştii, făcand parte din patrimoniu, erau sub sechestru şi toată asta să cadă în spatele nostru. Totul a fost o strategie avocăţească a lui Mititelu", a spus oficialul Ligii, care a explicat că, în decurs de şapte ani Universitatea Craiova nu a avut aprobat un plan de reorganizare deşi s-a aflat în insolvenţă. Dragomir susţine că membrii Comitetului Executiv al FRF au ştiut de strategia conducătorilor clubului Universitatea Craiova, dar nu au făcut public pană la finalizarea urmăririi penale. Procurorii anticorupţie au finalizat ancheta în dosarul privind excluderea Universităţii Craiova, oamenii de fotbal cercetaţi în această cauză urmand să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a studia probele care sunt aduse în acuzarea lor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.