Sport

Medalii pentru şahişti la naţionalele de juniori

Dan Chiriac
15 apr 2013 439 vizualizări
sportivii vranceni s-au întors cu patru medalii de la Căciulata

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 au câştigat două medalii de argint prin Teodora Avădăni, la şah blitz, şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări. Pe locul 4 s-au clasat Teodora Avădăni, la şah clasic, şi Cătălin Lucian Pătraşcu, la şah rapid şi dezlegări. Locul 4 a fost ocupat de Elena Adelaida Toma, la şah blitz. Campionatul Naţional Individual de şah pentru copii şi juniori ale cărui întreceri au avut loc la Călimăneşti - Căciulata în perioada 1-12 aprilie a confirmat şi în plan individual rezultatele de excepţie obţinute până acum la echipe de sportivii de la CSM Focşani 2007.  În întrecerea cu elita şahului la acest nivel din România, clubul focşănean a câştigat două medalii de argint: una prin Teodora Avădăni, fata de la Păuneşti, clasată pe locul 2 la fete 10 ani, la blitz, probă la care a concurat pentru prima oară şi Bianca Gabriela Banciu, la dezlegări, fete 16 ani. Pe locul 4 a terminat competiţia Teodora Avădăni, la şah clasic, unde a obţinut acelaşi număr de puncte – 7, ca şi primele 3 clasate, departajarea fiind făcută prin jocul a trei coeficienţi. Tot pe locul 4 s-a clasat şi Cătălin Lucian Pătraşcu, la şah rapid şi la dezlegări, 14 ani, iar pe locul 5, Elena Adelaida Toma, la şah rapid, fete 18 ani. Elena Adelaida Toma a terminat pe poziţia a 7-a la şah clasic şi la blitz. Între primii 10 clasaţi au fost Cosmin Vasiliu, 8 la blitz şi 10, la şah clasic 14 ani, Bianca Gabriela Banciu – 8, la rapid şi pe 9 la blitz, 16 ani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.