Sport

Silviu Abeaboeru, suspendat pentru un an

Dan Chiriac
11 apr 2013 784 vizualizări
Incidentele de la partida Flacăra Urecheşti - Voinţa Cîrligele nu au rămas fără urmări. Sambăta trecută, la Urecheşti, arbitrul Mădălin Ivanciu a fost lovit de jucătorul gazdelor Silviu Abeaboeru.

Centralul a acordat penalty în minutul 45 pentru oaspeţi, la scorul de 2-1. Golul egalizator nu a fost primit prea bine de căpitanul gazdelor care l-a lovit pe Ivanciu. Jucătorul l-a bruscat apoi pe central şi l-a ameninţat că nu va pleca viu de pe teren, potrivit celor consemnate în raportul de joc.  Spiritele au fost calmate cu greu, iar meciul a continuat. Incidentele au fost analizate zilele trecute de Comisia de Disciplină, care l-a suspendat pe jucător pentru un an. Jucătorul va plăti şi o amendă de 1.000 de lei, potrivit deciziei. Clubul din Urecheşti a primit şi o amendă de 300 de lei pentru incidentele din timpul jocului. În play-off-ul Superligii, sambătă vor avea loc partidele: AS Cîmpineanca - Doctor GSM Suraia, Energia Vulturu - Foresta Gugeşti – Naţional Goleşti - Selena Jariştea, Victoria Gugeşti - FC Mărăşeşti. În play-out se vor juca întalnirile: Podgoria Coteşti - Flacăra Urecheşti, Voinţa Cîrligele - Unirea Ţifeşti, Dinamo Tătăranu – Voinţa Odobeşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti - FCM Adjud. Meciurile încep la orele 17.00.  În liga a cincea se desfăşoară partidele: Play-off: Victoria Gologanu - Victoria Vînători, Euromania Dumbrăveni  - ASS Victoria Pufeşti, Voinţa Răstoaca - Gloria Răcoasa. În play-out au loc partidele: Şoimii Mirceşti – Unirea Milcovul şi Trotuşul Rugineşti – Tractorul Năneşti. Jocurile încep la orele 11.00. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
H3llfir3, acum 4031 zile, 18 ore, 40 minute, 23 secunde
Ce poti sa-i ceri lu' taranu asta obosit...uite un pic ce fata de om preistoric are.Vezi-ti ba de tarlaua ta de la camp si lasa pe altii sa joace fotbal care stiu cu adevarat ca fotbalul este o citeste integral
alex, acum 3979 zile, 19 ore, 27 minute, 12 secunde
Mai tarane obosit nu ai tu fire de par in cap cat fotbal a jucat acest om preistoric. pentru a face un astfel de argument ar trebui sa ai un motiv bine intemeiat ratatule.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.