Sport

Victorie de prestigiu pentru Monica Niculescu

Ziarul de Vrancea
4 apr 2013 390 vizualizări
Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 51 WTA, s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale turneului de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari.

Monica a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, după o oră şi 52 de minute, pe Yanina Wickmayer (Belgia), cap de serie numărul 6 şi poziţia 35 în ierarhia mondială. În sferturi, Monica Niculescu o va întalni pe Timea Babos (Ungaria), locul 123 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-2, de Ana Ivanovic (Serbia), a patra favorită a competiţiei şi poziţia 17 în clasamentul mondial. Timea Babos este deţinătoarea trofeului la Monterrey, după ce a învins-o, anul trecut, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Alexandra Cadanţu.

Vlădoiu nu e şocat de Ştefan Radu

Fostul internaţional Ion Vlădoiu a criticat dur intenţia fundaşului Ştefan Radu de a se retrage de la echipa naţională, întrebandu-se de ce sunt convocaţi astfel de fotbalişti, dacă nu vor să joace.  "Mda, nu ştiu ce vrea Ştefan Radu. Pentru mine nu e şocant. Fiecare face ce vrea la echipa naţională în ultimul timp. Eu nu ştiu ce caută asemenea jucători la echipa naţională, de ce mai sunt convocaţi dacă nu vor să joace", a declarat Vlădoiu. Fostul impresar Ioan Becali a anunţat, marţi, că în proporţie de peste 90 la sută fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, va trimite o scrisoare către FRF prin care va anunţa că renunţă la prima reprezentativă.

Ţicleanu, director tehnic la Corona

Conducerea clubului Corona Braşov, din Liga a II-a, îl va prezenta săptămana viitoare, oficial, pe Aurel  Ţicleanu în funcţia de director tehnic al grupării. "Este adevărat că ne-am înţeles şi de săptămana viitoare, Aurel Ţicleanu va fi noul director tehnic al echipei, iar Daniel Bona va continua ca antrenor principal. Cred că prin venirea lui Ţicleanu ne-am întărit staful tehnic şi sunt convins că ne va ajuta să redresăm echipa", a declarat Szakal Andras, preşedintele secţiei de fotbal de la Corona.  Aurel Ţicleanu va face deplasarea cu echipa la Timişoara, dar nu va sta pe bancă, pană cand nu vor fi înregistrate actele la federaţie. În momentul de faţă, Corona Braşov se află pe locul doi în seria secundă a Ligii a II-a, poziţie care asigură promovarea, la două puncte distanţă de liderul ACS Poli Timişoara.

Armstrong a dat-o pe înot

Fostul rutier american Lance Armstrong, suspendat pe viaţă din toate competiţiile, pentru dopaj, va participa la un concurs de nataţie, la sfarşitul acestei săptămani, informează ediţia online a cotidianului Statesman. Potrivit jurnalului american, Armstrong (41 de ani) va participa la Austin la US Masters Swimming, urmand să concureze alături de alte persoane la categoria sa de varstă. Această competiţie nu se numără printre cele aflate sub vizorul Agenţiei Americane Antidoping (USADA), astfel că fostul ciclist nu a avut probleme în a se înscrie.  Lance Armstrong va concura în probele de 500 de yarzi, 1000 de yarzi şi 1650 de yarzi.

Vitezomania este contagioasă

Mijlocaşul francez al echipei Manchester City, Sami Nasri, a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere pentru şase luni, deoarece a depăşit limita legală de viteză a anunţat, ieri, publicaţia Manchester Evening News. Internaţionalul francez a negat săvarşirea celor trei infracţiuni de care a fost acuzat, dar apoi şi-a recunoscut vina deoarece nu a putut indica identitatea persoanei care se afla la volanul maşinii sale în 2011. Samir Nasri este al doilea jucător de la Manchester City sancţionat în această săptămană pentru depăşirea limitei legale de viteză, după atacantul argentinian Carlos Tevez.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.