Sport

Cuplaj fotbalistic la Sala Polivalentă cu multe surprize

Dan Chiriac
27 mar 2013 818 vizualizări
finalele campionatului de futsal tineret şi a Cupei Coca-Cola anunţă un spectacol deosebit duminică după-amiază u toate echipele participante vor primi premii constand în cupe, diplome, mingi şi echipament sportiv u primele trei clasate vor primi şi bani din parte organizatorilor.

Campionatul de futsal tineret Vrancea şi Cupa Cola îşi vor desemna caştigătoarele duminică. Cu începere de la orele 16.00, Sala Polivalentă din Focşani găzduieşte un cuplaj fotbalistic de excepţie. Finalele Campionatului Judeţean de Futsal Tineret vor începe la orele 16.00. Finala mică va opune Euromania Dumbrăveni şi FC Mărăşeşti. Apoi, de la orele 17.00, Colegiul Unirea şi Liceul Teoretic “Emil Botta” se vor întalni într-un meci care va desemna echipa caştigătoare a primei ediţii Cupa Coca Cola Vrancea 2013. În încheiere, de la ora 18.00, va avea loc finala mare a Campionatului Judeţean de Futsal Tineret, Speranţa Focşani – Voinţa Odobeşti.  Evenimentul va fi onorat cu prezenţa majoretelor Colegiului Naţional “Unirea”. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a pregătit cu sprijinul partenerilor, Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi Grassroots Romania, premii speciale pentru toţi participanţii.  Federaţia Romană de Fotbal va trimite la Focşani cinci mingi de futsal care vor fi oferite echipelor participante. Un lucru inedit va fi premierea celor mai frumoase galerii. În acest sens va fi premiată galeria liceului care şi-a susţinut cel mai bine echipa în finala Coca-Cola cat şi galeria cea mai frumoasă a celor patru echipe participante la ultima reprezentaţie a Campionatului Judeţean de Futsal Tineret. “Unul dintre criteriile de acordare a premiului pentru galerie este şi comportamentul Fair Play al jucătorilor şi antrenorilor pe parcursul întregului eveniment. Avem convingerea că va fi un spectacol deosebit în care vom vedea la lucru jucători talentaţi care pot reprezenta fotbalul vrancean cu cinste în viitor avand în vedere tinereţea lor. Toate echipele participante vor avea parte de premiere. Echipele participante la Campionatul judeţean de futsal tineret vor fi premiate pe langă trofee şi echipament sportiv oferit de AJF Vrancea şi DJTS Vrancea cu premii surpriză oferite de GRASSROOTS Romania”, spune preşedintele AJF, Dan Dumitru. Caştigătoarele campionatului de futsal tineret vor primi premii în bani. Echipa campioană va primii 1.000 de lei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.