Sport

Mutu revine la naţională

Ziarul de Vrancea
15 mar 2013 913 vizualizări
în schimb, Marica n-a putut fi convocat pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda * selecţionerul olandez Louis van Gaal şi-a chemat toate vedetele pentru partida cu tricolorii

Selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat, ieri, lista definitivă a jucătorilor romani care activează în străinătate şi sunt convocaţi pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda din preliminariile CM 2014, pe aceasta neregăsindu-se atacantul echipei Schalke 04 Ciprian Marica, nerefăcut după o accidentare. Piţurcă a mai renunţat la Bogdan Lobonţ (AS Roma), Răzvan Cociş (FC Rostov) şi Ionuţ Mazilu (FC Arsenal Kiev), dar l-a păstrat în lot pe Adrian Mutu, şi el revenit de curand după o accidentare. Astfel, cei 12 stranieri convocaţi de selecţioner sunt  Pantilimon, Tamaş, Goian, Raţ, Radu, Lazăr, Torje, Mutu, Stancu, D. Niculae, Keşeru şi Maxim. Lotul definitiv, ce va include şi jucători din competiţia internă, va fi stabilit şi duminică seară, după disputarea partidei Steaua – FC Vaslui, din cadrul etapei a 23-a a campionatului Ligii I. Reunirea lotului este programată luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia.
Selecţionata Romaniei va întalni naţionala Ungariei la 22 martie pe Stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, iar pe 26 martie va juca, tot în deplasare, împotriva echipei naţionale a Olandei, pe Amsterdam ArenA, ambele întalniri urmand a se disputa de la ora 21.30.
* Selecţionerul Louis van Gaal a convocat 23 de jucători pentru meciurile cu Estonia (22 martie) şi Romania (26 martie) din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, printre aceştia regăsindu-se vedete ca Robin van Persie, Arjen Robben şi Rafael van der Vaart. Lotul convocat este următorul: Stekelenburg, Vorm (portari), Janmaat, van Rhijn, de Vrij, Mathijsen, Vlaar, Martins, Blind (fundaşi), Clasie, Strootman, de Guzman, S. de Jong, de Vilhena, van der Vaart, Sneijder, Schaken (mijlocaşi), Kuyt, van Persie, Robben, John şi Lens (atacanţi).Mijlocaşul formaţiei Feyenoord Rotterdam Tonny Trindade de Vilhena, în varstă de 18 ani, a fost convocat în premieră la echipa naţională. în schimb, Van Gaal a renunţat la Jean-Paul Boetius (Feyenoord), Mike van der Hoorn (FC Utrecht), Adam Maher (AZ Alkmaar) şi Jetro Willems (PSV), care au fost lăsaţi evolueze la reprezentativa de tineret.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.