Sport

Handbaliştii au făcut instrucţie sub Pietricica

Dan Chiriac
10 mar 2013 981 vizualizări
LPS Piatra Neamţ -CSM 2007 Focşani 17-33 (8-20), în Divizia A de handbal masculin

Echipa de handbal de la CSM 2007 Focşani a caştigat a treia partidă în doar o săptămană. Elevii lui Viorel Ciubotaru au învins în deplasare pe LPS Piatra Neamţ, la capătul unui meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul. Focşănenii veneau după două victorii obţinute în campionat şi nu au ratat ocazia să bifeze un nou succes. Jucătorii s-au mobilizat foarte bine pe tot parcursul meciului şi au reuşit să obţină o victorie facilă cu 33-17. Prima repriză a fost la discreţia focşănenilor, care s-au distanţat constant pe tabela de marcaj, astfel că la pauză scorul era 20-8. Actul secund a curs la fel, iar diferenţa la final a fost de 16 goluri. Antrenorii au apreciat evoluţia echipei şi i-au acordat un plus lui Gheorghe, care a jucat perfect în faza defensivă şi a marcat şi un gol. Antrenorii focşăneni au folosit următorul lot de jucători: Rusu, Ciubotaru – Toader - 3, Sîsîeac - 2, Constantin -1, Vasilache, Rotaru 7, Nelu 1, Tănase 2, Iulică Barbu, Popa - 5, Neaţă 3, Costache. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.