Sport

Barcelona şi restul pămantenilor

Ziarul de Vrancea
14 ian 2013 442 vizualizări
Echipa catalană are 11 puncte avans în clasament faţă de Atletico şi 18 peste Real * decepţii pentru suporterii din Milano şi Marseille

Spania - XIX: În ultimele meciuri disputate duminică seara, în etapa a XIX-a a ligii spaniole, s-au înregistrat rezultate normale. Atletico Madrid a învins cu 2-0, pe "Vicente Calderon" echipa Real Zaragoza, iar Barcelona s-a impus la Malaga cu 3-1. Zaragoza, cu Cristi Săpunaru integralist, a fost depăşită mai uşor decat o arată scorul, de un Atletico cu franele trase, golurile fiind marcate de Tiago ('31) şi Falcao ('38), dintr-un penalty în urma căruia Săpunaru s-a ales cu un cartonaş galben. La Malaga, "noua minune" a fotbalului iberic, a arătat că mai are pană a ajunge la nivelul Barcelonei. Echipa lui Tito Vilanova a caştigat cu 3-1, golurile fiind marcate de Messi ('27), Fabregas ('50) şi Thiago ('82), respectiv, Buonanotte ('89). În clasament, Barcelona conduce cu 55 de puncte, cu 11 mai mult decat Atletico şi cu 18 decat Real Madrid care n-a reuşit decat o remiză albă la Pamplona cu Osasuna.
* Italia - XX: AC Milan continuă seria evoluţiilor cenuşii în Serie A, deşi - după ceea ce a făcut Sampdoria în etapa trecută, victorie pe "Delle Alpi" cu Juventus -  rosso-nerii se pot mulţumi cu remiza obţinută la Genova, scor 0-0. Cert este că Milan se îndepărtează de locurile de Liga Campionilor. Echipa milaneză ocupă locul VII, cu 31 de puncte, cu unul mai mult decat Udinese şi Parma şi cu două faţă de Catania. În faţă se află Juventus - 45 p, Lazio - 42, Napoli - 40, Inter - 38, Fiorentina - 35 şi Roma - 32!
* Franţa - XX: Olympique Marseille a avut şansa să egaleze pe Lyon în fruntea clasamentului, dacă ar fi caştigat pe terenul echipei Sochaux. Însă foceenii au pierdut cu 1-3 în faţa unei candidate la retrogradare şi a rămas cu 38 de puncte, devansată de Lyon - 41 şi PSG - 39 p. În ceea ce priveşte partida de la Sochaux, gazdele aveau deja 3-0 în primul minut al reprizei secunde, goluri marcate de Privat ('18), Bakambu ('40) şi Morel ('46 - autogol). Golul marseillezilor a venit de la J.Ayew în min. 55.
* Ajax Amsterdam, adversara Stelei în Liga Europa, a fost învinsă, duminică, scor 0-1, de echipa Vasco da Gama, într-un meci amical disputat în Brazilia. Unicul gol al partidei a fost înscris de Wendel, în minutul 16. Ajax Amsterdam a început jocul în următoarea formulă: Vermeer - Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind - Schöne, Poulsen, Eriksen - Sana, De Jong, Boerrigter.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.