Sport

Jucam la victorie!

Alex Smeu
1 sep 2006 1085 vizualizări
Oficialii si jucatorii echipei de futsal CSM Focsani spera ca duminica Polivalenta sa fie plina la meciul cu Cip Deva

Miine, de la ora 11.30, la Sala Polivalenta din Focsani, CSM Focsani va sustine primul joc din cadrul Ligii I de futsal. Formatia antrenata de Petrache Gurguiatu si Dan Dumitru (Marius Cozma a renuntat sa mai vina in Vrancea) va intilni campioana tarii en-titre, FC Cip Deva. Partida va fi arbitrata de Alexandru Bajan (Videle) si Bogdan Sorescu (Pitesti). Ca arbitru de rezerva va fi Ilie Sandru (Pitesti), iar ca observator braileanul Laurentiu Vargatu. Avind in vedere incarcatura si moralul bun al formatiei

noastre, CSM Focsani spera sa faca o surpriza suporterilor si sa bata detinatoarea titlului. Inainte de startul campionatului, jucatorii au mai sustinut doua partide amicale, 2 - 1 cu vicecampioana Republicii Moldova si 2 - 5 cu Athletic Bucuresti. Oficialii si jucatorii de la CSM Focsani au facut ieri un apel catre toti sustinatorii echipei de futsal, pentru ca acestia sa se prezinte in numar cit mai mare la Sala Polivalenta, duminica de la 11.30. Lotul echipei focsanene pentru acest tur de campionat are urmatoarea componenta:

u George Craciun, Manuel Ivanciu - Vali Toader, Octavian Bucataru, Marian Ungureanu, Razvan Dutu, Daniel Vezeteu, Emil Burcacel, Mircea Lazar, Ion Viorel (atrenor Gloria Buzau), Dorinel Popa (Gloria Buzau), Marcel Otvos (jucatori Gloria Buzau)

Dupa incheierea sezonului regulat, primele sase echipe clasate vor juca un play-off, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur-retur, incepind play-off-ul cu urmatorul punctaj: locul 1 - 6 puncte, locul 2 - 5 puncte, locul 3 - 4 puncte, locul 4 - 3 puncte, locul 5 - 2 puncte si locul 6 - 1 punct. Echipa clasata pe locul 1 la inchiderea play-off- ului va fi declarata campioana, urmind a participa in Cupa UEFA la futsal. Echipele de pe locurile 13 - 14 din sezonul regulat vor retrograda direct in Liga a 2-a. Formatiile de pe locurile 11 - 12 din sezonul regulat vor juca un baraj de mentinere in prima liga intr-o singura mansa, tur-retur cu cite o echipa de pe locurile 3 - 4 din Liga a 2-a.

Programul complet al primei etape (duminica, 3 septembrie)

u CSM FOCSANI - FC Cip Deva (ora 11.30, Sala Polivalenta), Moldocor Piatra Neamt - Poli Timisoara, Athletic Bucuresti - Municipal Constanta, Energo. Craiova - Clujana Cluj Napoca ACS Odorheiu Secuiesc - Cosmos Pitesti, Informatica Timisoara - United Galati, Distins Rm. Vilcea - Eurolines Bucuresti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.