Sport

Inca doua meciuri pina la prima liga

Alex Smeu
30 aug 2006 1516 vizualizări
KSE Tg. Secuiesc - CSM Focsani 1 - 2 (0 - 1), ieri intr-un meci din cadrul fazei a 4-a a Cupei Romaniei la fotbal. Echipa-fanion a aratat ca dispune si de rezerve valoroase

Stadion: "Orasenesc". Spectatori: 50

Au marcat: Orban 90^3, respectiv Ungureanu 18, Riscu 82.

Cartonase galbene (CSM Focsani): F. Stanciu 45, Gurguiatu 56

Prima repriza: 45\'00\'\'. A doua repriza: 48\'00\'\'.

Au arbitrat : Bogdan Sorescu, Adrian Oprea, Anghel Voicu (toti din Pitesti)

Arbitru de rezerva: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe)

Observator federal: Vasile Bordas (Tg. Mures)

CSM FOCSANI: M. Ivanciu - C. Gurguiatu, V. Craciun, E. Chivu, M. Lazar (89 L. Nichifor) - V. Feraru, M. Ungureanu, F. Stanciu (89 R. Radu), R. Dutu - Cr. Riscu, E. Burcacel (74 Predoiu).

Rezerve nefolosite: Cr. Ionel, I. Nistor, P. Alecsandrescu.

Antrenori: Aurel Pastia si Marian Brutaru


CSM Focsani a inceput bine jocul de la Tg. Secuiesc, linia de mijloc a gruparii vrincene reusind sa dicteze tonul partidei. Dupa o ocazie ratata de Riscu, in minutul 9, trupa antrenata de Pastia si Brutaru au pus stapinire clara pe joc. Golul a venit in minutul 22, cind Marian Ungureanu a marcat cu un sut puternic si foarte bine plasat de la aproximativ 30 de metri. Au mai urmat, pina la pauza, alte trei ocazii ale CSM-ului, semnate de Burcacel, Ungureanu si Gurguiatu (din lovitura libera). Gazdele n-au avut nici o ocazie de gol in primele 45 de minute. In actul secund, focsanenii au ratat o sumedenie de ocazii, iar terenul a devenit mai greu dupa ce o ploaie torentiala a udat din belsug gazonul, dar si jucatorii. In minutul 82, Riscu a marcat dupa o pasa primita de la Predoiu, scorul final fiind stabilit de Orban, in prelungiri: 1 - 2.

In faza a 5-a a competitiei, pe 13 septembrie, de la ora 16.30, CSM Focsani va juca, foarte probabil, pe teren propriu, impotriva unei echipe din Liga a II-a, care va fi desemnata in aceste zile, dintre cele calificate aseara. Alte rezultate din zona Moldovei, in aceasta faza a competitiei:

u Poli II Iasi - FC Botosani 1 - 1 (s-a intrat prelungiri la inchiderea

editiei noastre), Leonard Pascani - CFR Pascani 0 - 1 (Pintilie), Foresta Zorleni - FCM II Bacau 0 - 2 (Pitaru, Banu), Willy Bacau - Laminorul Roman 3 - 3 (s-a intrat in prelungiri la inchiderea editiei), Pambac Bacau - FCM Bacau 1 - 3, Transkurier Sf. Gheorghe - Forex Brasov 1 - 4.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.