Sport

La razboi, ca la razboi

Alex Smeu
30 aug 2006 876 vizualizări
Ieri s-a mai derulat un episod din confruntarea menita sa arate cine-i mai tare si detine haturile in Consiliul Judetean Vrancea. Intentiei consilierilor din coalitia PNL-PD-PC-PNG de a convoca o sedinta extraordinara a legislativului vrincean joi, 31 august, i s-a raspuns ieri cu o contraofensiva.

Un comunicat de presa plin de jigniri adresate de Oprisan - care evident inca se mai crede

intangibil si se viseaza atoatestiutor si-n ipostaza de a putea sa dea lectii - adversarilor sai. Plus o convocare a unei sedinte ordinare pe 4 septembrie initiata de acelasi baron in care primele doua puncte ale ordinii de zi anuntate sint: "constatarea incetarii de drept a calitatii de consilieri judeteni" a alesilor plecati de la PSD inaintea termenului impus de curind de intrarea in vigoare a legii adminstratiei publice locale modificate si respectiv revocarea hotaririi privind constituirea "Comisiei speciale de analiza si

verificare a conducerii CJ Vrancea" aprobata cu prilejul sedintei ordinare anterioare a parlamentului vrincean. Este destul de clar ca o disputa purtata in astfel de termeni si pe asemenea coordonate nu poate duce nicaieri. Lucrurile, la cum arata desenul de moment, vizibil ieri, par a fi rezolvabile doar in urma bataliei finale. Iar aceasta se va solda probabil cu pierderi ireparabile pentru una dintre tabere.

Cind vom afla care va fi aceea! Inca nu este foarte limpede acum. Deocamdata singura certitudine o reprezinta doar mirosul pronuntat de praf de pusca ce pluteste in aer. Iar atmosfera e una suficient de apasatoare. La razboi, ca la razboi. N-avem decit varianta asteptarii. Pina vom vedea fara vreun dubiu care din combatanti va veni pe tun si cine sub el.


P.S. Ar fi necinstit sa nu remarcam ca termenele de "sedinta extraordinara" sau cel "de indata" a intrunirilor convocate legislativului judetean a fost dus in zona arbitrariului si derizoriului desavirsit chiar de personajul care le pretinde acum demagogic respectate cu strictete aliniate insa intereselor lui. Cum se intimpla de pilda, sa ne amintim, atunci cind aduna consilierii judeteni "de indata" pentru a aloca fonduri suplimentare parangheliilor pe care le organiza chiar si-n Saptamina Mare, in plin dispret, chiar in fata bisericii din Piata Unirii. Inca o data se verifica faptul ca deconturile vietii se fac dupa anumite reguli pe care cineva le stie si le impune foarte bine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.